Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 27 Αυγούστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Η τελευταία Κυριακή του Αυγούστου είναι γεγονός! Πολλοί από εσάς μόλις επιστρέψατε και άλλοι μόλις ξεκινούν για τον προορισμό τους! Τι σας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Οικονομικές και εργασιακές υποθέσεις

Κριός

Το τρίγωνο Άρη-Έριδας σε θέλει δυναμικό/η αλλά και «προσγειωμένο/η», ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο. Μπορείς ωστόσο να εκτονώσεις την πλεονάζουσα ενέργεια μέσα από αθλητικές δραστηριότητες ή εντατικές εργασίες. Επιπλέον, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας θα επιταχύνει το έργο σου. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να προκύψει ένα θέμα υγείας ενός αγαπημένου προσώπου.     

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να πετύχεις πολλά περισσότερα με την βοήθεια τρίτων. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Έριδας οδηγεί σε οικογενειακές εντάσεις και στην αποκάλυψη πραγμάτων που θα σε «σοκάρουν», από την άλλη πλευρά όμως σου δίνουν το δικαίωμα και τον τρόπο να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Η ζωή σε φέρνει κοντά σε «μαχητές» κι ίσως τελικά να αναλάβεις μια εξέχουσα κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις με άτομα της «απέναντι» πλευράς, ίσως μάλιστα υπάρξει και η διακοπή μιας τρέχουσας φιλίας. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν μηχανικά προβλήματα κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Το τρίγωνο Άρη-Έριδας μπορεί να «φουντώσει» οικονομικές και εργασιακές διαφωνίες, ενώ θέτει σε κίνδυνο και τις σχέσεις σου με ένα ισχυρό πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση καλείσαι να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου, αφού τίποτε δεν θα σου χαριστεί. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν «θέματα» με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μια αναδιάταξη στον χώρο σου ή απλά να σου φέρει κόσμο στο σπίτι. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Έριδας «προαναγγέλλει» ευκαιρίες για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ιδιαίτερα σε τεχνικά και επιστημονικά θέματα. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει ένας γύρος επαφών με γνώστες ειδικών θεμάτων.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Το τρίγωνο Άρη-Έριδας σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν εντάσεις είτε με τους άλλους, είτε μέσα σου. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στα οικονομικά σου κι αν δεν αντιμετωπίσεις άμεσα το πρόβλημα, ίσως βρεθείς να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Το τρίγωνο Άρη-Έριδας «απειλεί» να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου. Κι επειδή «στην βράση κολλάει το σίδερο», ίσως τελικά να διαπιστώσεις ότι μια «ακραία» επιλογή σου θα επιφέρει τελικά θετικά αποτελέσματα για σένα. Μπορεί βέβαια οι εντάσεις να σου «έρθουν» από τους άλλους και ιδίως φίλους/ες ή συνεργάτες.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συμβάλλει κατά πολύ στην αναγνώριση του έργου σου αλλά και στην δικτύωσή σου. Κι επειδή τίποτε από όσα κάνεις δεν πρόκειται να μείνει κρυφό, φρόντισε να αναδείξεις τα καλύτερα στοιχεία σου. Παράλληλα, δημιουργούνται νέα δεδομένα στα εργασιακά σου και δεν είναι κακή ιδέα να δράσεις μόνος/η προκειμένου να αποφύγεις τις προστριβές.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Εξάπτεται η δημιουργικότητά σου και θα έχεις την ευκαιρία να «ξανοιχτείς» σε νέες δραστηριότητες που ενέχουν και τεχνολογικά μέσα. Παράλληλα, καλείσαι να ασχοληθείς άμεσα με ζητήματα που αφορούν προσφιλή και αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις κάποιες κρυφές «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να πληροφορηθείς τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Άρη-Έριδας παραπέμπει σε έκτακτες τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου κι εδώ η μια και μόνη συμβουλή είναι να μην ασχοληθείς με κάτι που δεν γνωρίζεις, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να τα κάνεις… μαντάρα! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα με τον οικιακό εξοπλισμό σου αλλά και με «εργαλεία» της δουλειάς σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό ορίζει μια κρίσιμη καμπή στα επαγγελματικά σου αλλά φαίνεται ότι δεν εξαρτώνται όλα από τις δικές σου προσπάθειες. Αντίθετα για την ευόδωση των στόχων και των σχεδιασμών σου θα πρέπει να μεσολαβήσουν και πρόσωπα τα οποία κατέχουν τα «κλειδιά» μιας οικονομικής –και όχι μόνον- εξουσίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Ωθείσαι να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις στα μέχρι τώρα δεδομένα, ιδιαίτερα αν κατέχεις την θέση ενός «απλού» εργαζόμενου! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να «ξεφύγεις» από τις εντάσεις, είτε ταξιδεύοντας, είτε διαβάζοντας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss