Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 29 Ιουλίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Οι μέρες διακοπών, ξεκούρασης και χαλάρωσης για τους περισσότερους έφτασαν! Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας από τον Γιάννη Ριζόπουλο και κινηθείτε αναλόγως, για να μην προχωράτε στα τυφλά!

Συναισθηματική φόρτιση

Κριός

Η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την άκρη σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση που σε απασχολεί αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να έχεις την διάθεση να διερευνήσεις όλες τις εκδοχές, αφού κάτι… περίεργο «παίζεται» παρασκηνιακά! Παράλληλα, μπορεί να στραφείς προς την μελέτη μιας παραδοσιακής θεραπείας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Καλείσαι να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντι σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως, στις φιλίες και το συγγενικό σου περιβάλλον τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η μέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «ζεστά». Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Αυξάνεται ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους, προσπάθησε ωστόσο να μην ασχοληθείς μόνον με τους απανταχού… κατατρεγμένους, αφού οι δημιουργικές προδιαγραφές σου πιάνουν κι αυτές «ταβάνι»! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να μην «τσιμπήσεις» σε κινήσεις που σε «κοιμίζουν» ή σε αποπροσανατολίζουν.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση με κίνδυνο να… δώσεις μια και να τα διαλύσεις όλα! Μπορείς όμως και να δώσεις μια δημιουργική διέξοδο στην πίεση που σου ασκεί ο Άρης, διεκπεραιώνοντας σε σύντομο χρόνο μια σχετικά δύσκολη υπόθεση. Παράλληλα, γίνεσαι πολύ πιο… αισθηματίας και δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε αιτήματα ή απαιτήσεις που η λογική σου απορρίπτει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Σου ζητείται να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ώστε να βρεις τα αίτια μιας δυστοκίας του παρόντος κι όλα μπορεί να ξεκινήσουν καθώς θα ασχολείσαι με μια υπόθεση, που… αδυνατείς να την εξετάσεις μόνον με την λογική σου. Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή να συμμετάσχεις σε ένα συγκινητικό reunion.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Μνήμες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σε «κυνηγούν» κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο όλα αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς με μια ψυχραιμότερη ματιά κάποιες καταστάσεις που είτε δεν χειρίστηκες σωστά, είτε απλά «δεν έκατσαν». Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς δημιουργικά με την Ιστορία και την Παράδοση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε «φορτώνει» συγκινησιακά κι ίσως να υπάρξουν παλινδρομήσεις ή πισωγυρίσματα στις υποθέσεις σου. Παράλληλα, η διαχείριση των οικονομικών σου φαίνεται να γίνεται ένα… δύσκολο πρόβλημα, αφού έχοντας την τάση να εμπλέκεις το συναίσθημα στις οικονομικές σου υποθέσεις, μπορεί εύκολα να βρεθείς και χαμένος/η και απογοητευμένος/η από την στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Μπορεί να αναβιώσουν καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ οι επαφές και συναντήσεις με παλιούς γνώριμους μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πως» και τα «γιατί» μιας προσωπικής υπόθεσης σου. Παράλληλα όμως, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικές αυταπάτες ή αστοχίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Τα καλά νέα είναι ότι ακολουθώντας την «πεπατημένη» ή τις συμβουλές των παλιοτέρων, θα βρεθείς κοντά σε μια σημαντική επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, να θυμάσαι όμως ότι από την στιγμή που στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται και ο Άρης, δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις την «ομελέτα» σου, αν δεν σπάσεις μερικά «αυγά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος σε βοηθούν να «ταξιδέψεις» μακριά από τις όποιες σκοτούρες, βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι «φανταστικός», μπορεί και… όχι! Από την άλλη όμως, φαίνεται ότι ο Ποσειδώνας σε «παραμυθιάζει» χοντρά κι ίσως δεν θα έπρεπε να αγνοήσεις κάποιες «αδιόρατες» κινήσεις που γίνονται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Είσαι μάλλον από τους πρωταγωνιστές της ημέρας και πολλά από αυτά που θα συμβούν αναφέρονται στο παρελθόν σου. Μπορεί δηλαδή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή να αναβιώσουν παλιές καταστάσεις με την συνδρομή κάποιων πρεσβυτέρων. Επιπλέον, ίσως περιέλθει στην κατοχή σου ένα κληροδότημα ή ασχοληθείς με την ανάπλαση ενός χώρου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss