Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 29 Ιουνίου; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Φαίνεται ότι σήμερα είναι ιδανική μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα! Κρατήστε ό,τι σας αρέσει, πετάξτε ό,τι σας βαραίνει και συνεχίστε… Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Έλεγχος και πρόνοια

Κριός

 Ο Ερμής στον Καρκίνο σε πιέζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές οικιακού εξοπλισμού αλλά είναι ιδανική για τον… παλιατζή, αφού καλείσαι να «ξεσκαρτάρεις» από ότι σε βαραίνει ή θεωρείς άχρηστο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

 Ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να σε φέρει μπροστά σε περισσότερες δυσκολίες, είτε πρόκειται για μια δική σου ανεπάρκεια, είτε για απαιτήσεις των άλλων που σε «ζορίζουν». Επιπλέον, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να δοκιμαστούν, ενώ αν σκοπεύεις να μετακινηθείς, προνόησε για οτιδήποτε μπορεί να «στραβώσει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

 Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου. Ωστόσο σε σχέση με τους οικείους σου μπορεί να προκύψουν προβλήματα και στενοχώριες που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά είτε με την υγεία τους. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο… θέλοντας και μη! Παράλληλα, στα οικονομικά σου οφείλεις να κινηθείς ρεαλιστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, μπορεί να «πέσεις» ψυχολογικά εξ αιτίας κάποιων καταστάσεων αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να παρέμβεις, απλά αποδέξου την πραγματικότητα. Αν όμως πρόκειται για «έξωθεν» απαιτήσεις, τότε καλείσαι να μην υποχωρήσεις από τις «κόκκινες γραμμές» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε… προειδοποιεί ότι κάτι αρνητικό για σένα «παίζεται» για σένα στο παρασκήνιο, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου. Κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α έχει φανεί ανάξιος των προσδοκιών σου, μην διστάσεις να απομακρυνθείς από κοντά του. Επιπλέον, μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει… πανέτοιμο/η απέναντι σε προκλήσεις και προβλήματα, που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και απαιτούν πρωτίστως μια λογική επεξεργασία. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς ή να προβληματιστείς από την εξέλιξη μιας συλλογικής προσπάθειας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Ερμή «στριμωγμένο» στον Καρκίνο, ο ρόλος σου γίνεται θέλοντας και μη πρωταγωνιστικός και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με οτιδήποτε «σημαίνον» στην ζωή σου. Και βέβαια εδώ είναι που θα κριθούν οι ικανότητές σου, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι δεν πρέπει να επωμιστείς βάρη άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις τις υποδείξεις κάποιων άλλων, που παρά τις όποιες καλές προθέσεις τους μπορεί και να σε «χαντακώσουν». Προσπάθησε λοιπόν να κρίνεις τις καταστάσεις από μόνος/η σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

 Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει κάποιες «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε καθυστερούν, δεν έχεις όμως παρά να δουλέψεις περισσότερο για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, αφού οι προθεσμίες «τρέχουν».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής απέναντί σου αυξάνει την αίσθηση καθήκοντος προς τους άλλους, ωστόσο μπορεί να ζημιωθείς από ενέργειες τρίτων που είτε λαθεύουν, είτε εξυπηρετούν διαφορετικά συμφέροντα. Επιπλέον, φαίνεται πως μια συνεργασία σου διέρχεται κρίση, δες την όμως σαν μια ευκαιρία για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

 Όλα συνηγορούν στο να πάρεις μια σχετικά δύσκολη απόφαση που αφορά στη δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξη τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσον θα μπορέσεις να ελιχθείς ανάμεσα σε διαφορετικές προθέσεις και αντιλήψεις. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να προνοήσεις για την διατροφή σου ή να μπεις σε πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντί σου, αναμοχλεύει και δυσκολεύει τις συνεργασίες σου και το πρώτο που καλείσαι να διερευνήσεις είναι μήπως κάποιοι/ες έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους… συμφέρει! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Καρκίνο να επηρεάζει κι αυτός τις σχέσεις σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βασανίζεται από κάτι σοβαρό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss