Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 3 Αυγούστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Αναζητώντας την «χρυσή τομή»

Κριός

Ο ενεργός Πλούτωνας θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους. Κατά τα άλλα, όσο κι αν ο Κρόνος θέτει εμπόδια και περιορισμούς στην ανάπτυξη σου, ιδίως σε σχέση με τα μέσα ή τον εξοπλισμό που διαθέτεις, ο Ήλιος στον Λέοντα σε στηρίζει, κυρίως μέσα από ευκολίες και βοήθειες που σου προσφέρουν άτομα που σε αγαπούν και σε εκτιμούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Λέοντα σου στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για το σπίτι, την οικογένειά σου αλλά και συνολικά την κοινωνική σου παρουσία. Επιπλέον, σου παρέχει πολλές ανέσεις και βοήθειες. Από την άλλη πλευρά όμως, το άγχος σου, σε συνδυασμό ίσως με κάποιες ανεπάρκειες των άλλων σε οδηγούν στο να υπερβάλλεις ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Από την μια πλευρά, ο Κρόνος στον Τοξότη σε «φορτώνει» με επιπλέον ευθύνες και θέτει εν αμφιβόλω την αξιοπιστία μιας συνεργασίας σου, από την άλλη όμως, θα σου δοθούν εναλλακτικές βοήθειες κυρίως από την πλευρά γνωστών ή συγγενών. Επιπλέον, οφείλεις να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την διασκέδασή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί σε μια ολική επανεκκίνηση. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα σου εξασφαλίζει τα προς το ζην κι… ακόμη περισσότερα, δεν έχεις λοιπόν παρά να αισιοδοξείς για την πορεία των οικονομικών σου. Ωστόσο, η καθημερινότητά σου ενδέχεται να «γκριζάρει» εξ αιτίας επιπλέον ευθυνών ή προβλημάτων στα εργασιακά σου ή ενός θέματος υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει να λάμπεις κυριολεκτικά και μεταφορικά. Επιπλέον, θα σου δώσει κάποιες βοήθειες ή διευκολύνσεις, φρόντισε όμως να μην τις σπαταλήσεις αλλά να αποτελέσουν την βάση της ανάπτυξής σου. Την ίδια στιγμή, ο Κρόνος στον Τοξότη σου θέτει εμπόδια στις σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα κάποιου αγαπημένου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί σε μια μεγάλη επένδυση που θα κρίνει πολλά και η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου μπορεί να σε φέρει σε οικονομικό και επαγγελματικό δίλημμα. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις την μέση οδό ανάμεσα στις «πολλά υποσχόμενες» προοπτικές και στους αντικειμενικούς περιορισμούς που σου τίθενται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η πρόθεση σου να εκπληρώσεις μια «μεγάλη προσδοκία», μπορεί να σε κάνει να ξανοιχτείς εκεί που… δεν φτάνεις! Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις μπορεί και να αυτοπεριοριστείς, παρά τις ενθαρρυντικές βοήθειες από φίλους κι αν τελικά δεν βρεις μια συμβιβαστική οδό ανάμεσα στις ευκολίες του Δία και τις δυσκολίες του Κρόνου, λύση δεν πρόκειται να υπάρξει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Πλούτωνας σου αποκαλύπτει μυστικά «για λίγους». Κατά τα άλλα, την ίδια στιγμή που ο Ήλιος στον Λέοντα διάκειται ευνοϊκά απέναντι σου, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε βάζει να «διυλίζεις τον κώνωπα» σε σχέση με την οικονομική πολιτική σου, χάνοντας ίσως ευκαιρίες που δεν εμφανίζονται κάθε μέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε ενθαρρύνει να ανοίξεις τα φτερά σου, να ταξιδέψεις και να απελευθερώσεις τις δυνατότητες σου, εμπλουτίζοντας συνάμα τον κύκλο των επαφών σου, φαίνεται όμως ότι υπάρχει κι ένα «αγκάθι», που πρέπει να βγάλεις από την ζωή σου κι έχει να κάνει με επιπλοκές ή δυσκολίες, που τελικά δημιουργείς εσύ ο/η ίδιος/α, εξ αιτίας της ανασφάλειας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω σου, όλα εκείνα που αποδείχτηκαν λίγα για σένα. Ωστόσο, η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου προοιωνίζει για την ώρα μια ισοπαλία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις κι εκείνα που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και την κάλυψη των αναγκών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Λέοντα προωθεί βοήθειες και λύσεις που έρχονται από τους άλλους και από αυτήν την άποψη μια συνεργασία δείχνει να είναι η ιδανική λύση για σένα.
Από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος στον Τοξότη δεν διευκολύνει την απρόσκοπτη ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, οπότε το καλύτερο σε αυτήν τη φάση είναι να διατηρήσεις ένα μέρος της αυτονομίας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το άγχος σου και η αναγκαιότητα της κάλυψης κάποιων υποχρεώσεων μπορεί να σε κάνουν να χάσεις προς στιγμή το όραμά σου και να μην «δεις» την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η οποία ωστόσο… υπάρχει ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά αλλά και τα εργασιακά σου! Επιπλέον, αν σου λείπει κάτι, αξιοποίησε κάποιες «άκρες» που διαθέτεις ώστε να το αποκτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss