Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 30 Ιουνίου; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Η τελευταία μέρα της εβδομάδας είναι εδώ και ένα υπέροχο σαββατοκύριακο μας περιμένει. Τι μας περιμένει στη γωνία; Μην πας στα τυφλά…Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Τα φαινόμενα απατούν

 

Κριός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Κατά τα άλλα, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «μπερδέψει» την καθημερινότητά σου, καθιστώντας άκυρες ή αναποτελεσματικές κάποιες από τις προσπάθειές σου. Γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αποφεύγοντας βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις επικοινωνιακές προκλήσεις του «πραγματικού» κόσμου και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κυμαινόμενη διάθεσή σου που σε πάει πότε από εδώ και πότε από εκεί!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο. Την ίδια στιγμή ωστόσο είναι εύκολο να πέσεις θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής άλλου/ης κι αν θες πραγματικά να προστατευτείς από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οφείλεις να «ακούσεις» την διαίσθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε παραπέμπει στην χρήση φυσικών σκευασμάτων, προκειμένου να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα και τις ευχές σου. Ίσως μάλιστα να έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Δήμητρα στους Διδύμους είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και τις συνήθειες σου, ίσως όμως να αξίζει τον κόπο, αφού θα γνωρίσεις άτομα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και μπορούν να σε διευκολύνουν. Γενικότερα, η σωστή επικοινωνία-δικτύωσή σου είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε μη ρεαλιστικές πρακτικές, ενώ σε φέρνει και πιο κοντά με άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν αν πρόκειται για καλλιτεχνικές δράσεις. Επιπλέον, καλείσαι να λειτουργήσεις περισσότερο με την διαίσθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

 

Σκορπιός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, μπορεί να ακυρώσει κάποιες από αυτές. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

 

Τοξότης

Η Δήμητρα στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια πολυμέρεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να περιορίσεις τις επιλογές σου, προκειμένου να υπάρξει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θα σου δώσει όμως και τη δυνατότητα να εφαρμόσεις στην πράξη τις εμπνεύσεις ή τις ιδέες σου, έχοντας την συμπαράσταση άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

 

Αιγόκερως

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη ένα «άρωμα απάτης». Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα υγείας και διατροφής, παίρνοντας και τις γνώμες κάποιων που ξέρουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

 

Υδροχόος

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια κρούσματα απάτης στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μπορείς ωστόσο να του προσδώσεις και μια καλλιτεχνική «αίγλη». Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σου παρέχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, εντυπωσιάζοντας την παρέα σου και πολύ περισσότερο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

 

Ιχθύες

Η Δήμητρα στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία είτε σε μια επείγουσα μετακίνηση που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss