Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 4 Αυγούστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Οι μέρες διακοπών, ξεκούρασης και χαλάρωσης για τους περισσότερους έφτασαν! Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας από τον Γιάννη Ριζόπουλο και κινηθείτε αναλόγως, για να μην προχωράτε στα τυφλά!

«Εκπλήξεις και ανατροπές»

Κριός

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις ή αλλαγές. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να βρεθείς σε ένα νέο μέρος. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντισυμβατική σου συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, «χαλώντας» και μερικές καρδιές, αν χρειαστεί. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σπάει την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και σε ωθεί να μάθεις αλλά και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Από την στιγμή που είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς και την διαφορετικότητα, δεν έχεις τίποτε να χάσεις, αντίθετα θα κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων κι ίσως το «διαβατήριο» για την εισδοχή σου σε μια «σπέσιαλ» ομάδα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με ένα ξεχωριστό δώρο ή με ένα μη αναμενόμενο έσοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

«Κάτι σε τρώει» να κάνεις την διαφορά και να ξεχωρίσεις και το μόνο ερώτημα που «πλανάται» είναι το αν θα το κάνεις αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα προσόντα και τις ξεχωριστές αναζητήσεις σου ή απλά ξαφνιάζοντας τους άλλους με τις ιδιορρυθμίες σου. Κι αν συμβεί το δεύτερο, ύστερα μην… απορείς για τις αντιδράσεις τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις «ηρωικές» πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α θίξει την αξιοπρέπειά σου ή ένα πρόσωπο που αγαπάς, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δεν θα τον/την… λυπηθείς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις σχετικές με μια προσωπική υπόθεση που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η ημέρα προσφέρεται για καλή παρέα και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το… διαφορετικό και ίσως ορίσουν την αρχή μιας ιδιαίτερης φιλίας. Μπορείς ακόμη να εκφραστείς δημιουργικά ακολουθώντας ένα νέο μονοπάτι ή να γευθείς κάτι το «εξωτικό».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το να ξεχωρίζεις με τις συνθέσεις σου δεν είναι βέβαια κάτι νέο για σένα αλλά σήμερα μπορεί να γίνει μέσα από διαδικασίες ή δραστηριότητες που χαρακτηρίζονται από μια πρωτοτυπία ή μοναδικότητα. Επιπλέον οι νέες γνωριμίες κι εμπειρίες μπορεί να σου δώσουν το έναυσμα ή την έμπνευση για να κινηθείς πέρα από συμβάσεις και «κλισέ» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα έχει τις… απαιτήσεις του και σίγουρα θα κληθείς να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις ή έκτακτα περιστατικά. Κι επειδή ακριβώς πολλά εξαρτώνται από σένα, καλό είναι να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, αν δεν «ορίζεσαι» από δεσμεύσεις και ταμπού είσαι πολύ κοντά στο να περάσεις καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να έχουν μια «ασυμβατότητα» με τα δεδομένα σου, δημιουργώντας τελικά μια αμηχανία ή μια αίσθηση παραβίασης στην καθημερινότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που μπορεί να βελτιώσουν την ζωή σου αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα, με προειλημμένες αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε… κατανοούν, κάτι βέβαια που εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλες «αψιμαχίες» Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο συμβάλλει σε εκπλήξεις και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που μάλλον θα σου αρέσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο θα «μπεις στο μάτι» κάποιων «συντηρητικών κύκλων», αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά «άλλον άνθρωπο». Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σε ευνοεί προσωπικά και οικονομικά, δεν έχεις παρά να… προκαλέσεις την τύχη σου και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss