Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 7 Αυγούστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Πώς θα είναι η η πρώτη ημέρα της εβδομάδας; Τους περισσότερους θα σας βρίσκει σε μια ξαπλώστρα να απολαμβάνετε τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά τι θα πρέπει να προσέχετε; Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Στα άκρα

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει πιεστικά διλήμματα σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις. Επιπλέον συντηρεί την ανησυχία σου και για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που τείνει να χάσει το μέτρο, πρόσεξε όμως μήπως με την «άκομψη» αντίδρασή σου κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη επιταχύνει τις εξελίξεις κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Από την άλλη βέβαια σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού ενδέχεται να «αστοχήσεις» ή με την συμπεριφορά και τις επιλογές σου να δημιουργήσεις αντιδράσεις, δύσκολες στην διαχείρισή τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε φέρει προ ακραίων συναισθηματικών αντιδράσεων από άτομα του περιβάλλοντός σου, κάτι που μπορεί να παρασύρει κι εσένα σε πρακτικές που δεν συνηθίζεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει την ευκαιρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας «βάζει ζήτημα» στα οικονομικά σου, αφού δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «μπαγαποντιάς»!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η αλλά το βέβαιο είναι ότι  κάποια πράγματα που σου παρουσιάζονται ή δείχνουν ως ιδανικές περιπτώσεις και «ευκολάκια», θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα στην συνέχεια. Για την ώρα ωστόσο μπορείς να ζεις στο «συννεφάκι» σου, εξαντλώντας τον ρομαντισμό σου. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, από παρορμήσεις της στιγμής.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να διαταράξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητα σου να αντιστέκεσαι σθεναρά, προστατεύοντας αν χρειαστεί τόσο τις ισορροπίες στην ζωή των «δικών σου» ανθρώπων όσο και τις δικές σου. Επιπλέον προσπάθησε να μην «σεληνιαστείς» εσύ και τα κάνεις… μαντάρα!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο ενεργός Ποσειδώνας… μπερδεύει τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή κι ίσως τελικά πίσω από μια αρχική αίσθηση ευτυχίας να έχουν «κουκουλωθεί» προβλήματα που σύντομα θα βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, δεν ευνοεί τις συνεργασίες. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη είναι πιθανό να αυξήσει τις πιέσεις και τις ενοχλητικές αντιδράσεις στην δουλειά σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη «επιτάσσει» να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως μάλιστα να περάσεις μια «ταραχή», που θα σε αποσπάσει από τις λοιπές δράσεις σου. Αντίθετα όμως σε σχέση με το «επιχειρείν» και τα οικονομικά σου, δείχνεις καθ’ όλα έτοιμος/η να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο, κάτι που θα ενισχύσει τόσο την αυτοπεποίθησή σου, όσο και το «πρεστίζ» σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη αυξάνει τον εκνευρισμό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντονης διαφωνίας με «δικούς σου» ανθρώπους, είτε για «ψύλλου πήδημα», είτε λόγω ενός περιουσιακού θέματος. Προσπάθησε ωστόσο να βρεις μια μέση λύση και κυρίως να μην αυθαιρετήσεις, χάνοντας το όποιο δίκιο έχεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και για πιθανές ζημιές στο σπίτι σου, που μπορεί να προκληθούν από μια απροσεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ένταση με ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου καλό είναι να προσέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη σου ετοιμάζει ένα μεγάλο «μπαμ» στα οικονομικά σου, χωρίς ωστόσο να πρόκειται απαραίτητα για «κανόνι». Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ραγδαία βελτίωση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να προβείς σε έξτρα αγορές. Πρόσεξε όμως μήπως στην συνέχεια υπάρξουν επενδυτικές κινήσεις μάλλον… ατυχείς ως προς το αποτέλεσμά τους, ιδιαίτερα αν αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που δεν γνωρίζεις.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι «μοναδικό» αλλά και με σύντομη ημερομηνία λήξης. Είναι όμως δεδομένο το ότι θα συναντήσεις και ισχυρές αντιστάσεις οπότε, καλό είναι να επιλέξεις μια πιο ευέλικτη στρατηγική απέναντι στην «άλλη πλευρά». Σε κάθε περίπτωση πάντως, ισχύει το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», αφού η εμπλοκή άλλων θα περιπλέξει τα πράγματα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο ενεργός Ποσειδώνας απελευθερώνει την φαντασία σου και σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσεις θεάματα ή ακροάματα, μακριά από εντάσεις. Μπορείς ωστόσο και να βοηθήσεις κόσμο που περνάει δύσκολα . Παράλληλα βέβαια, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss