Τι λέει το ζωδιό σου για σήμερα; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το Σαββατοκύριακο. Πώς θα είναι η Παρασκευή; Θα μας αφήσει να χαρούμε το Σάββατο και τον ήλιο και τις παραλίες; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψες από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο και το Astrology.gr

Κλίμα συνεννόησης

Κριός
Ο Δίας στον Ζυγό θέλει να σε βάλει στο «κλαμπ» των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, η επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε… αναδείξουν!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Ο Δίας στον Ζυγό προσδίδει μια αναπτυξιακή πνοή στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητες σου και θα σε κάνει να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επιπλέον βέβαια σε καλεί να διεκπεραιώσεις αρκετές υποθέσεις της καθημερινότητας κι ίσως τελικά να μην σου φτάσει ο χρόνος για όλα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Έρχεσαι σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα κι ίσως πετύχεις μια συμφωνία ή πάρεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Την ίδια στιγμή βέβαια να θυμάσαι ότι θα σχολιαστούν και κάποιες πιο προσωπικές σου στιγμές αλλά αυτά έχει η δόξα! Επιπλέον, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις έχουν την τιμητική τους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Ο Δίας στον Ζυγό τονίζει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου και πέρα από το ενδεχόμενο μιας ευχάριστης φιλοξενίας, μπορείς να «κτυπήσεις» σε δύο μέτωπα: Να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να προβείς σε τεχνικές εργασίες ή παρεμβάσεις, που θα κάνουν τον χώρο σου πολύ πιο λειτουργικό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Ο Δίας στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τα σχέδια και τα οράματα σου. Φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς στην συγκομιδή άχρηστων πληροφοριών για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Ευνοούνται ακόμη οι δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα και τα ταξίδια.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Πιθανόν να δικτυωθείς με πρόσωπα κύρους, που έχουν την διάθεση, τον τρόπο και τα μέσα να σε υποστηρίξουν. Γενικά, μπορείς να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου, ενώ είναι πιθανό να σου απονεμηθεί ένα βραβείο. Παράλληλα, οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν υπέρ σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να «ανασάνεις».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Ο Δίας στο ζώδιο σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, αναδεικνύοντας τα προτερήματα και τα ταλέντα σου. Αν όμως θες πραγματικά να πετύχεις το «κάτι παραπάνω», θα πρέπει να μην λάβεις και τόσο υπόψη σου τις «προστατευτικές» συμβουλές κάποιων που μπορεί μεν να επιζητούν το καλό σου αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχεις… άστρο!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Καλείσαι να ξεκουραστείς περισσότερο, δίνοντας έμφαση και σε ζητήματα που αφορούν στην ψυχική και σωματική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να  υπάρξουν αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που σου «έπαιξαν παιχνίδι», αν όμως έχεις κατά κάποιο τρόπο κι εσύ «λερωμένη την φωλιά σου», ετοιμάσου να… εξηγηθείς! Παράλληλα, μπορεί να επιτευχθεί μια οικονομική συμφωνία ή ρύθμιση που θα σε απελευθερώσει.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει μια επικερδή συμφωνία και να σε βοηθήσει να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την άμβλυνση των όποιων διαφορών και την αναζήτηση ενός κοινού τόπου στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Με τον Δία στον Ζυγό σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Τα νέα που έρχονται είναι ευχάριστα, με συνέπεια μια συνολική βελτίωση της ψυχολογίας σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με την Δήμητρα εξυπηρετεί άριστα τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, δημιουργώντας τις συνθήκες για κοινωνικά ανοίγματα και μια καλή παρέα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Καλείσαι να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή τουλάχιστον να συμμετάσχεις σε μια ανάλογη κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για μια περιουσιακή ρύθμιση ή κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Παράλληλα, εξυπηρετούνται οι οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss