Τι λέει το ζώδιο σου για σήμερα; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τι σου επιφυλάσσει η Τετάρτη; Τι πρέπει να προσέξεις, τι πρέπει να αποφύγεις και τι να επισπεύσεις; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις του ζωδίου σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Κριός
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σημαντικό ζήτημα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο αλλά σε κάθε περίπτωση η καλύτερη «απάντηση» σου είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να δοκιμάσει την ετοιμότητα σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ποικίλες υποθέσεις, σίγουρα όμως δεν αξίζουν όλες την προσοχή σου. Ξεκίνα λοιπόν από αυτά που πρέπει να γίνουν αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που σε αυτήν την φάση φαντάζει σαν «πολυτέλεια». Ακόμη, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, πριν διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή του.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Καλείσαι να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα σε… ξαναενοχλήσει! Αντίθετα όμως αν θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή, είτε στις σχέσεις σου, είτε στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις μερικές ημέρες, αφού για την ώρα υπάρχουν κωλύματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε παραπέμπει σε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα εργασιακά σου, όπου φαίνεται πως «ο κόμπος έφτασε στο χτένι»! Δεν είναι δυνατόν όμως να τα «φορτώνεσαι» όλα εσύ, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και η ανάλογη ανταμοιβή. Επιπλέον, δεν αξίζει να «παλεύεις» μια κατάσταση στην οποία μονίμως είσαι ο/η χαμένος/η της υπόθεσης.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Στην παρούσα φάση καλό είναι να αφήσεις στην άκρη κάθε σκέψη για… καλοπέραση και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Και η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που σε βάζει σε αυτήν την «στενωπό», είναι εκείνη που θα αναδείξει την ικανότητα σου να επιλύεις δύσκολα προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου. Αλλά επειδή τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζυγίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Αναγκάζεσαι να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα, που δεν σου προσφέρουν πλέον τίποτα ή αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου, είτε στην οικογένεια σου. Το πιο σωστό όμως θα ήταν να μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά να οργανωθείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε «προειδοποιεί» ότι θα πρέπει να βάλεις έγκαιρα τα όρια σου απέναντι σε κάθε οικονομική απαίτηση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Αυξάνεται το αίσθημα ευθύνης σου, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται να δυσκολέψουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Ωστόσο θα δικαιωθείς αν αναδείξεις τις διοικητικές σου αρετές, με πρώτο μέλημα «να χωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», ώστε να έχεις δίπλα σου μόνον υπεύθυνα πρόσωπα, ικανά να σε ακολουθήσουν στον δύσκολο δρόμο που έχεις χαράξει.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και για την ώρα φαίνεται ότι υπάρχουν πιέσεις και έκτακτες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Αλλά και γενικότερα, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τα νέα ξεκινήματα, όσο τον έλεγχο αν όλα είναι στην… θέση τους και το «ξεσκαρτάρισμα» από οτιδήποτε σε βαραίνει.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις προκλήσεις στην καθημερινότητα και σε καλεί να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να βρεις τις λύσεις που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Και για να συμβεί αυτό οφείλεις να κινηθείς ρεαλιστικά, περιορίζοντας όλα εκείνα που έχουν δευτερεύουσα σημασία. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν «εμπλοκές» με φίλους/ες ή με μια συλλογική προσπάθεια που δεν «τραβάει». .
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Οι ευθύνες σου αυξάνονται, ίσως μάλιστα κληθείς να δώσεις λόγο για τα πεπραγμένα σου. Επιπλέον καλείσαι να εμψυχώσεις άτομα που τα «έχουν βάψει μαύρα» αλλά και να… επιβάλλεις την τάξη σε πρόσωπα ή καταστάσεις που τείνουν να κινηθούν εκτός ορίων. Σε κάθε περίπτωση πάντως καλό είναι να μην κάνεις σήμερα ένα νέο ξεκίνημα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss