Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 28/6/2017; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Πώς θα κυλήσει η Τετάρτη; Τι σε περιμένει στη γωνία; Μην πας στα τυφλά… Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο και αποφάσισε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σου…

Οι μηχανές στο φουλ!

Κριός

 Η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή την αναδιάταξη του χώρου σου με σκοπό να εξυπηρετηθούν κάποιες επείγουσες ανάγκες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν «τριβές» με οικεία σου πρόσωπα, όλα αυτά όμως θα περάσουν σύντομα και δεν είναι σκόπιμο να τους προσδώσεις μεγάλη διάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

 Η σύνοδος Ερμή-Άρη αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να είναι όλες τους ευχάριστες ή εκούσιες. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Αντίθετα σε πιο πνευματικό επίπεδο η γνώση σε περιμένει για να την… εξερευνήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Άρη αναμένεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια ή αβεβαιότητα, που καλό είναι να μην την πάρεις και πολύ στα… σοβαρά, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν αρκετά σύντομα! Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να έχεις ένα μάλλον απροσδόκητο κέρδος ή όφελος, το οποίο επίσης θα «εξανεμιστεί» γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη προμηνύει σημαντικές προκλήσεις ή δοκιμασίες κι αν θες να βγεις κερδισμένος/η από αυτές, τότε θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δεξιότητές, τα αντανακλαστικά σου και γενικότερα τον καλύτερο εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που δεν θέτει την λογική σου κάτω από την εξουσία παθών ή εμμονών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

 Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου κι αν δεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, αποσύρσου διακριτικά από το προσκήνιο. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε για ενδεχόμενα ατυχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

 Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου, μέσα από κρυφές βοήθειες ή «κομβικές» πληροφορίες, που θα σου δώσουν ένα σπουδαίο πλεονέκτημα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ευνοηθείς από ζημιές ή ατυχίες άλλων. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη θα ανακατέψει την «τράπουλα» τόσο στις πιο κοντινές σχέσεις σου, όσο και στις φιλίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

 Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να εξωτερικεύσεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου και να «τριφτείς» με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί μεν να είναι «στην κόντρα» αλλά σίγουρα θα συμβάλλουν στο να βρεις μια μέση οδό. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα ή κύκλους που ξέρουν πολλά χωρίς να το δείχνουν κι έχουν τις «άκρες» τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

 Με την σύνοδο Ερμή-Άρη μπορεί να «αλιεύσεις» σημαντικές πληροφορίες γύρω από ποικίλα ζητήματα. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημά σου να είναι η συχνή εναλλαγή των καταστάσεων, αφού δεν θα σου επιτρέψει να κατασταλάξεις σε σχέση με το τι ακριβώς ζητούν οι άλλοι από σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Άρη «τραμπαλίζει» τα οικονομικά σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, με συνέπεια να μην δείχνεις καθόλου σίγουρος/η για αυτά που θέλεις ή… δεν θέλεις. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν καλό είναι να αποφύγεις τις πολύ παρορμητικές κινήσεις, αφού τελικά η μια μπορεί να ακυρώνει την άλλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

 Η σύνοδος Ερμή-Άρη επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να βρεθείς «στον αέρα», σίγουρα όμως θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να κατακαθίσει ο «κουρνιαχτός» κι ύστερα να βγάλεις τα συμπεράσματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

 Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις της καθημερινότητας, κάτι που θα σου «στοιχίσει» σε χρόνο και κόπο. Κάποια στιγμή ωστόσο δεν αποκλείεται να νοιώσεις μια «ανεξήγητη» αδιαθεσία, που θα σε αναγκάσει να «κόψεις ταχύτητα» και να επικεντρωθείς στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

 Η σύνοδος Ερμή-Άρη θα σε φέρει μεν πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, μπορεί όμως να αναδείξει κι ένα πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην σε καταλάβουν αρνητικά συναισθήματα αλλά ακόμη κι αν συμβεί αυτό μπορείς να τους δώσεις μια δημιουργική διέξοδο βοηθώντας όσους/ες έχουν την ανάγκη σου.


Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss