Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο! Ποιά ζώδια θα ευνοηθούν και ποια θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικά στις κινήσεις τους; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.
Διεύρυνση των διαθέσιμων επιλογών

Κριός
Με την Σελήνη στον Ταύρο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα, μην πασχίζεις όμως να τα διευθετήσεις όλα μόνος/η σου. Καλό είναι δηλαδή να «παίξεις» πιο ομαδικά, αξιοποιώντας και τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει ο Ερμής στους Διδύμους, δημιουργώντας νέες επαφές που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε κάνει πιο ασταθή ψυχολογικά αλλά τα καλά νέα είναι ότι ακόμη κι αν κάνεις λάθη στον χειρισμό των υποθέσεών σου, οι προσπάθειες σου μπορεί να ευοδωθούν. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε να λάβεις βοήθειες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν αλλά και να καλύψεις τις ανάγκες σου, πετυχαίνοντας ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Παράλληλα όμως δεν θα πρέπει να αμελήσεις και θέματα που αφορούν στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να αξιοποιήσεις μια συμβουλή από έναν φίλο ή φίλη αλλά και να εξαργυρώσεις ανάλογα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου δίνει «φτερά» απαλύνοντας εντάσεις και γεμίζοντάς σε με νέες ελπίδες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλουν σε μια αναβάθμιση του ρόλου και της καριέρας σου και μάλιστα με σχετικά εύκολο τρόπο. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει λύσεις, που δυσκολεύεσαι να δεις από μόνος/η σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντας σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις επαφές με ειδικούς που θα μπορούσαν να σου «λύσουν τα χέρια», ώστε να προλάβεις κι εσύ να ξεκουραστείς! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο διευρύνει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες αντιλήψεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Με την συνδρομή της Σελήνης στον Ταύρο σου δίνεται η ευκαιρία να επωφεληθείς από οικονομικές ρυθμίσεις και συναλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια έξτρα παροχή. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να «κερδίσεις» τους άλλους με την φυσική σου παρουσία ή τον τρόπο που επικοινωνείς
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Ταύρο, που δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δίνοντάς σου πρόσβαση σε πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να συνεργαστούν μαζί σου. Επιπλέον, ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου .
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Ο Ερμής στους Διδύμους σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να «αλλάξεις επίπεδο» στον επαγγελματικό τομέα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των εργασιακών σχέσεών σου, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα! Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί ένα project ή μια πρόσληψη. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την δημιουργικότητά σου και το θετικό συναίσθημά σου μπορεί να σε οδηγήσει στην αφετηρία μιας δραστηριότητας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «τρέξεις» θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ώστε να γίνουν όλα όπως τα θες. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλεια ή αδυναμία σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί κάθε δραστηριότητα που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια .
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss