Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Το Σαββατοκύριακο  ήδη μας χαμογελά! Πως θα είναι οι μέρες σου; Σε περιμένουν ανατροπές και όχι μόνο! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο και το Astrology.gr 

Ανατροπή των δεδομένων  


Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε αλλαγές στο σπίτι σου, ακόμη και σε μια μετακόμιση. Επιπλέον, σε καλεί να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με συσκευές ή αντικείμενα που ακόμη και να σε ξενίζουν, πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητές σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε φέρνει σε επαφή με «φασαριόζικα» άτομα.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου μέσα από ξεχωριστές επιλογές, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα με τα οποία δεν είχες «πολλά-πολλά» μέχρι σήμερα αλλά από ότι φαίνεται είναι εκείνα που θα σε υποστηρίξουν και θα σε εμπνεύσουν δημιουργικά.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πρόθυμο/η να υιοθετήσεις αλλαγές που ναι μεν σε πρώτη φάση μπορεί να σε ξενίζουν αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις. Ίσως μάλιστα να έχεις ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να εξαντλήσεις την πρωτοτυπία σου, αφού στην παρούσα φάση κάθε τι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό αναδεικνύεται πολύ πιο εύκολα. Αντίθετα, οι συμβατικές επιλογές δεν έχουν τύχη. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Δία κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια», υιοθετώντας νέες πρακτικές αφού μόνον μέσω αυτών θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις με «ανέλπιστο» τρόπο. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην καθημερινότητά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα. Επιπλέον, δείχνει πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους.

Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε καλεί να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε αλλαγές κι ανατροπές, χωρίς μάλιστα να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σου. Επιπλέον, φαίνεται πως μια επαγγελματική ή οικονομική συνεργασία σου περνά από «σαράντα κύματα».
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που γενικά θεωρούνται κάπως απροσάρμοστα αλλά τελικά είναι εκείνα με τα οποία μπορείς «να κάνεις χωριό». Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ένα ξαφνικό ταξίδι Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Δία σου συνιστά να «έχεις μάτια και στην πλάτη».
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναθεωρήσεις την οικονομική σου πολιτική αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις! Ανάλογες επιρροές υπάρχουν και ως προς την καταναλωτική διάθεσή σου, που στην παρούσα φάση προσανατολίζεται σε κάπως «εξεζητημένες» αγορές.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο καθιστά πολύ πιο γόνιμες τις νέες συνεργασίες σου, σε αντίθεση με τις ήδη υπάρχουσες που «υποφέρουν»! Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Δία σε κάνει περισσότερο ασταθή στις επιδιώξεις σου και πιο σπασμωδικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να υιοθετήσεις αλλαγές στην δουλειά σου, δοκιμάζοντας μάλιστα κάτι που μέχρι χθες σου φάνταζε πρόωρο ή «αδιανόητο»! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές, δίνοντας τροφή για περαιτέρω σχόλια. Ούτε όμως είναι σωστό να «καταπιείς» τα όσα γίνονται σε βάρος σου.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια ιδιαίτερη ή «εξεζητημένη» αναζήτηση για λίγους! Επιπλέον, τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/IHTHYES

 Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss