Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τί να μας επιφυλάσσει άραγε αυτή η τόσο ζεστή ημέρα; Έρχονται ευκαιρίες; Τι πρέπει να προσέχουμε, τι να αποφύγουμε, τι να περιμένουμε; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Ξεχωριστές επιλογές

Κριός

 Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε παίρνει υπό την… προστασία της κι αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, είτε αυτές αφορούν στην εμφάνισή σου, είτε στον τρόπο ζωής σου. Το χειρότερο βέβαια που θα μπορούσες να κάνεις υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι το να «γαντζωθείς» στα ήδη υπάρχοντα.


Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στην ζωή σου, κάτι που σίγουρα θα σε «ταράξει» αν θεωρείς ότι τα… πάντα είναι διασφαλισμένα κι έχουν μπει στον «αυτόματο πιλότο»! Ίσως μάλιστα σε αυτό να παίξει ρόλο κι ένας φίλος ή μια φίλη με «προχωρημένες» αντιλήψεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις για ένα προσωπικό σου ζήτημα.


Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

 

Με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου προσφερθούν οικονομικές ευκολίες ή εγγυήσεις, που μέχρι πρότινος έδειχναν απίθανες, γι’ αυτό έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στην… τύχη σου! Αν μάλιστα την «κυνηγήσεις», το πιθανότερο είναι να εκπλαγείς από τα θετικά αποτελέσματα.


Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να αφεθείς στην ροή των γεγονότων χωρίς να παρεμβάλλεις πεποιθήσεις ή «κολλήματα», που μπορεί να σου «κόψουν την τύχη». Κι αν τα καταφέρεις δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι ανήκεις στους ευνοημένους της ημέρας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία, προκαλώντας αλλαγές πριν σε… προλάβουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

 

Η Σελήνη στον Λέοντα θα βοηθήσει ώστε να περιέλθουν στην κατοχή σου μυστικά ή «απαγορευμένα» έγγραφα, εξόχως… αποκαλυπτικά για το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο. Επιπλέον όμως σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που αφορά στην υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου και ανανεώνει τα ενδιαφέροντα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο δρομολογεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Επιπλέον, ίσως έχεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

 

Η Σελήνη στον Λέοντα στηρίζει τις επιλογές σου και τα πράγματα βρίσκουν τον δρόμο τους, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα. Παράλληλα με την Αφροδίτη απέναντί σου να… φέρεται αντισυμβατικά, ίσως κληθείς να διαχειριστείς «παραξενιές» και απρόοπτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στις εργασιακές σου σχέσεις, από την στιγμή μάλιστα που πηγαίνοντας «by the book», δεν είχες τα επιθυμητά αποτελέσματα, αξίζει να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να καλύψει και με το παραπάνω την δίψα σου για ταξίδια κι επικοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

 

Μια νέα δημιουργική πρόκληση δοκιμάζει τις ικανότητες σου σε «άγνωστα νερά». Ακόμη .όμως κι αν τα πράγματα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες, με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις τον τρόπο και τα μέσα να πετύχεις κάτι το μοναδικό.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι «παλαιών αρχών» μπορεί να

«σοκαριστείς»!


Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

 

Η Σελήνη απέναντί σου σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα που ξεχωρίζουν στον τομέα τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, συνδυάζοντάς τις με μια πρωτοποριακή αισθητική.


Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι λοιπόν στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα ή τα παράδοξα, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα απροσδόκητο οικονομικό όφελος.


Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss