Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Χαλαρώστε, απολαύστε την Κυριακή σας, πιείτε τον καφέ σας, πάρτε ένα πλούσιο πρωινό – αφού οι περισσότεροι ξυπνάτε μετά τις 11:00 – και διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο για να μην προχωράτε στα τυφλά…

Επαγγελματικές οδηγίες και λύσεις

 

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει πανέτοιμο/η για να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη σου να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στο σπίτι σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από τη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα αλλά και τη δουλειά σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο ίσως συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, μέσω ενός φίλου ή μιας φίλης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει στις «επάλξεις», ωστόσο πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών. Ίσως μάλιστα να μην μπορέσεις και να πράξεις διαφορετικά, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να συσσωρευτούν τεχνικές αναγκαιότητες που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Οι ουρανοί «απαιτούν» να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση ενός θέματος υγείας, ύστερα από μια αγωγή ή μια χρήσιμη συμβουλή που θα λάβεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Οι συνθήκες ευνοούν κοινωνικές συναθροίσεις και συζητήσεις με φίλους/ες, που φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί, παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι. Ανάλογες βοήθειες ίσως λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να βάλεις μια τάξη στην δουλειά σου, μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, ώστε να σταματήσει κάθε… μουρμούρα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Σήμερα φαίνεται πως θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να «μην παίζεις με την φωτιά» μεταφορικά και κυριολεκτικά, παράλληλα όμως μπορεί να σου δώσει την προωθητική δύναμη για να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή έναν μοναδικό «άθλο»! Σε κάθε περίπτωση, πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα αλλά και από τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις πάνω στο αντικείμενό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι σε αυτήν την φάση το «κλειδί» της επιτυχίας σου δεν το κρατούν μόνον ισχυροί και «μεγαλοσχήμονες» αλλά κυρίως κάποια μεσαία στελέχη ή υπάλληλοι με ειδικές γνώσεις και… φιλότιμο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο ίσως σε ωθήσει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες κινούνται στο ίδιο «μήκος κύματος» με σένα και να μη χάσεις τον χρόνο σου σε αντιδικίες που δεν οδηγούν πουθενά. Επιπλέον, φρόντισε να οργανώσεις τις δραστηριότητές σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα η πολιτική του «παίζω και μαθαίνω» να είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την περίπτωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss