Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα Παρασκευή 14/7; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Η τελευταία μέρα της εβδομάδας είναι εδώ και ένα υπέροχο σαββατοκύριακο μας περιμένει. Τι μας περιμένει στη γωνία; Μην πας στα τυφλά… Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

«Ανασκαφές» και δυνατές μνήμες

Κριός

Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς άμεσα με το σπίτι σου, προβαίνοντας σε μια αναδιάταξη του χώρου και «ξεθάβοντας» υλικά που χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκύψουν ενδοοικογενειακές έριδες και μάλιστα για ζητήματα του παρελθόντος. Προνόησε επίσης για την περίπτωση ενός «οικιακού» ατυχήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις δράσεις κι επαφές οικονομικού χαρακτήρα, αφού η τύχη σε ευνοεί. Παράλληλα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς κάποιες παλιές όσο και έντονες στιγμές. Πρόσεξε βέβαια μήπως μαζί με τις μνήμες ξεθαφτεί κατά λάθος και το… τσεκούρι του πολέμου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά «το πρόσωπο της ημέρας», αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αντιδράσεις που «δεν έχουν λογική».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να φέρεις το «χθες» στο «σήμερα», κάτι που μπορεί να αναφέρεται τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε καταστάσεις ή δραστηριότητες. Ωστόσο, είναι πιθανό να «κυριευτείς» από έναν ανεξήγητο συναισθηματικό πανικό, που τα αίτιά του ανάγονται σε μια κακή «κληρονομιά» ή σε παλιά βιώματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «ξεσκάσεις» κοντά σε φίλους/ες ή με μια παρέα που θα σε εμπνεύσει για να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε «βαραίνουν» σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε παραπέμπει σε μια συνάντηση ή μια κοινωνική εκδήλωση «κορυφής», όπου θα… λάμψεις! Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να αναζωπυρώσει έχθρες ή φιλίες του παρελθόντος αλλά και συλλογικές δράσεις που υπαγορεύονται από την ανάγκη σου να διορθώσεις τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να διανθίσει με ευχάριστες στιγμές τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια πολύ καλή είδηση. Κατά τα άλλα όμως, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επηρεάσει την διάθεση σου, κάνοντας σε πολύ πιο ευαίσθητο/η, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την αναπόληση καταστάσεων του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να σε κάνει πολύ πιο «μυγιάγγιχτο/η», αν ωστόσο βρεθείς στα πρόθυρα «πανικού», βάλε κάτω την λογική σου, αφού είναι η μόνη που μπορεί να σε προστατέψει από τον κακό εαυτό σου.  Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια νομική υπόθεση, που πίστευες ότι είχε κλείσει, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με το ιστορικό μιας αντιπαράθεσης μεταξύ συγγενών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο αποδεκτό/η στους άλλους και μπορεί να σου φέρει μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, αν όμως πρόκειται για την αναβίωση κάποιας περιουσιακής «βεντέτας», τότε προσπάθησε να μην ρίξεις «λάδι στην φωτιά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που διακρίνεται για τον δυναμισμό αλλά και την σοφία του. Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε μια παλιά έχθρα που ξαναζωντανεύει. Συνολικά πάντως, καλείσαι να κάνεις μια «βουτιά» στο παρελθόν, ώστε να βρεις την πρώτη αιτία μιας «κακοδαιμονίας» που σε κυνηγά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τις προσωπικές υποθέσεις σου, ενώ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα, σε ωθεί να δράσεις με βάση το συναίσθημά σου, κάτι όμως που δεν ενδείκνυται όταν έχεις να κάνεις με πρακτικά ζητήματα και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ή να υποδεχθείς-φιλοξενήσεις κόσμο. Παράλληλα, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, εδώ ωστόσο υπάρχει και ο κίνδυνος να αναλωθείς όχι με αυτά που σας ενώνουν αλλά με εκείνα που σας χωρίζουν, με συνέπεια να κυριαρχήσουν τα αρνητικά συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss