Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Όλα δείχνουν ότι σήμερα προκύπτουν ευκολίες για τη ζωή μας. Για να ξέρεις, λοιπόν, που πας και τι πρέπει να κάνεις, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις από το αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο.

Ευκολίες και παροχές

Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη «ανακατωσούρα» στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο τις μετακινήσεις σου, όσο και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση καλά θα κάνεις να την αποδεχθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κτητικότητά σου, αφού μπορεί να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις στους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία προάγει την κοινωνική σου ζωή και πιθανόν να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή απλά συγκροτούν μια διασκεδαστική παρέα. Επιπλέον, σε κάνει αρκετά πιο επιπόλαιο/η αλλά και τυχερό/η στις επιδιώξεις σου, ίσως μάλιστα να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει είτε μια απότομη μεταβολή στην ζωή σου είτε κάτι ξαφνικό που θα σε «σοκάρει». Παράλληλα βέβαια και μπροστά στην όποια δυσκολία, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να αναζητήσεις στήριξη και καταφύγιο στην οικογένειά σου. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανόν να σε φέρει ενώπιον προκλήσεων που θα σε βγάλουν μεν από την ησυχία σου, αλλά η επιτυχής αντιμετώπισή τους θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως μάλιστα να τιμηθείς με μια διάκριση ή ένα πιο χειροπιαστό όφελος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν σκοπεύεις να ζητήσεις μια χάρη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, έχεις αυξημένες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου και μάλιστα εύκολα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική ρήξη ή ανατροπή των ισορροπιών στη ζωή σου. Κατά τα άλλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε «εφοδιάζει» με τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι’ αυτό να… αισιοδοξείς! Επιπλέον, είναι πιθανόν να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να σου προταθεί ένα ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι για να γίνουν οι δουλειές σου σωστά, θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου. Επιπλέον, σε καλεί να «δέσεις» με τους σωστούς όρους μια συνεργασία, χωρίς ωστόσο να θεωρήσεις τα πράγματα οριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αναδεικνύει την τύχη σου και προάγει την κοινωνική σου ζωή, ίσως μάλιστα γνωριστείς με ένα πρόσωπο που θα συμβάλλει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Μάλιστα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε τροφοδοτήσει με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα, ιδιαίτερα σε προσωπικά ή οικογενειακά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε συνδέεται με τα εργασιακά σου και το μόνο που σου απομένει είναι να «αρπάξεις» τις ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη όσο και αναγκαία φιλοξενία είτε σε απρόβλεπτες καταστάσεις σχετικές με γνωστούς ή συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον χειρισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά και τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Ωστόσο, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss