Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου; Δάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Ενδιαφέροντα πραγματάκια προβλέπονται για σήμερα! Άλλοι θα θελήσετε να αλλάξετε εμφάνιση, άλλοι θα πείτε μικρά μικρά ψεματάκια και άλλοι θα γίνετε… καλλιτέχνες!!! Διαβάστε τις προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιλαννη Ριζόπουλο

Συναισθηματικές «φουρτούνες»!

 

Κριός

Από την μια πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό», κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις ποικίλες συναλλαγές σου. Ίσως μάλιστα να αναδειχθεί και ο εμψυχωτικός σου ρόλος απέναντι σε πρόσωπα που τα βλέπουν όλα «μαύρα». Από την άλλη όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε μια συνεργασία σου.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Στον χώρο της εργασίας σου αναμένονται ακυρώσεις δράσεων και… ψεματάκια! Μάλιστα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο προσεκτικό απέναντι σε άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, ώστε να μην «την πατήσεις» σαν… αρχάριος/α! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις διεκδικήσεις ή τις ενασχολήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Ζυγό ανοίγει νέους δρόμους στην δημιουργική σου έκφραση και δη την καλλιτεχνική. Όσον αφορά όμως στις επαφές σου με αγαπημένα πρόσωπα παραπέμπει σε λάθη, ακυρώσεις ή ένα ψέμα που θα σε αποπροσανατολίσει. Καλό είναι μάλιστα να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, αφού με την λογική δεν θα βγάλεις άκρη!  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να αναμορφώσεις τον χώρο σου, εκφράζοντας τον «καλλιτέχνη» που κρύβεις μέσα σου και προβαίνοντας σε αισθητικές παρεμβάσεις. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ είναι πιθανόν να «εξαφανιστούν» από… προσώπου γης κάποια αντικείμενα που χρειάζεσαι. Παράλληλα, μπορεί να πάρεις μια είδηση που θα σε «ρίξει» ψυχολογικά.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από την ζημιά κάποιου άλλου προσώπου ή ως αποζημίωση ή κληρονομιά. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας δεν βοηθά στις λοιπές συναλλαγές σου, αφού εύκολα μπορεί να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν. Επιπλέον είναι πιθανόν να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να μεταβάλλεις ριζικά την εξωτερική σου εμφάνιση. Επιπλέον, σε κάνει πιο απόλυτο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς αλλά και να δημιουργήσει αντιζηλίες στους υπόλοιπους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να «εξαφανίσει» προσωρινά χρήματα ή αντικείμενα αξίας

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου αποκτά μια καλλιτεχνική «στόφα» και σε καλεί να αναδείξεις τα πιο ιδιαίτερα προσόντα σου σε δράσεις που τρέφουν το «μέσα σου». Μπορείς ακόμη να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει ή να εμψυχώσεις τους… απελπισμένους! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα «απαιτεί» μια αποτοξίνωση κι έναν βαθύ καθαρισμό στο σώμα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα εξυπηρετεί απόλυτα τους στόχους σου, αφού ο ερωτισμός που εκπέμπεις μπορεί να ανοίξει όλες τις «πόρτες». Από την άλλη πλευρά ωστόσο ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη αλλά και να διακόψεις οριστικά τις «παρτίδες» σου με έναν συλλογικό φορέα, εξ αιτίας μιας «ανάρμοστης» συμπεριφοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στα οικονομικά σου, όσο και την καριέρα σου, αρκεί να αποφύγεις τα ημίμετρα και να δοθείς απόλυτα σε έναν στόχο ή ένα άτομο που «λύνει και δένει». Ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι πολύ πιο… προσωπικό με αυτό! Παράλληλα, γίνεσαι πιο επιρρεπής στην εξαπάτηση από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου προσδίδει ένα «σεξ απήλ», που δείχνει… ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό! Ίσως όμως και να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή μιας «παρενόχλησης». Παράλληλα, τίποτα δεν λειτουργεί με τον… αναμενόμενο τρόπο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και αναβολές σε σχέση με την καριέρα σου ή έναν «κυρίαρχο» στόχο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι για σένα «δίκοπο μαχαίρι», αφού δίνει «ρόλο» σε ένα πρόσωπο-κλειδί, που για να σε βοηθήσει ζητά την πλήρη αφοσίωσή σου κι ίσως αυτό να μην σου αρέσει, με συνέπεια να το βρεις τελικά απέναντί σου! Παράλληλα, ο καλείσαι να μην εμπιστευτείς ένα άτομο που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια»,.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, όχι βέβαια άνευ αντικειμένου, αφού οι καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή οδηγούνται στα άκρα, είτε για καλό, είτε… όχι! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε παραπέμπει σε αγορές ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, μπορεί ωστόσο να υπάρξουν και λάθη ή εξαπατήσεις.

.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss