Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 12 Ιουλίου; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Τι σου επιφυλάσσει η Τετάρτη; Τι πρέπει να προσέξεις, τι πρέπει να αποφύγεις και τι να επισπεύσεις; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις του ζωδίου σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

«Αυθαιρεσίες και διαμάχες»

Κριός

Ο Άρης στον Καρκίνο «παραβιάζει» την οικογενειακή σου γαλήνη και σε κάνει να νιώθεις σαν… θηρίο στο κλουβί! Ίσως μάλιστα αναστατωθείς από ένα «επείγον περιστατικό» ή μια αυθαιρεσία σε βάρος σου, κάτι ωστόσο, που θα γίνει αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, θα χρειαστεί ωστόσο να συνθέσεις διαφορετικές απόψεις αλλά και να αντικρούσεις κάποιες «παλαβομάρες»! Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σου κι ίσως απαιτηθεί η άμεση και δυναμική αντίδραση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν πιο τυχερό/η και… άνετο/η από την άλλη πλευρά όμως, οι οικονομικές υποθέσεις σου «τρέχουν», ίσως μάλιστα χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου μέσω της νομικής οδού. Γενικότερα, ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει πιο διεκδικητικό/η για να κυνηγήσεις αυτά που αξίζεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Βρίσκεσαι ενώπιον σημαντικών αποφάσεων και βέβαια υπεύθυνος για αυτό είναι ο Άρης στο ζώδιο σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να βιώσεις μοναδικές ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου προς στιγμή μπορεί να προκύψουν αντιφάσεις και αντιγνωμίες. Θα γνωρίσεις ωστόσο και κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα που αφορούν είτε στην δουλειά σου, είτε στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Καρκίνο ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε βρίσκονται σε κατάσταση… πανικού, είτε μπλέκονται στην προσωπική σου ζωή, χωρίς να σε ρωτήσουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε «συνεπάρει» μια νέα γνωριμία ή μια ομαδική προσπάθεια με καλό σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Διανύεις μια περίοδο, όπου «μετράει το αποτέλεσμα» και θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες είτε για να πετύχεις κάποιον σημαντικό στόχο, είτε για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Κι επειδή ο Άρης στον 10ο φυσικό «οίκο» σου… λατρεύει το αγωνιστικό πνεύμα αλλά και τις συγκρούσεις, θα σου τα δώσει και τα δύο, ίσως μάλιστα σε μεγάλες δόσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου, όπου προς στιγμή μπορεί να επικρατήσουν «έκρυθμες» καταστάσεις, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια. Παράλληλα, μια νομική διαμάχη ή κάποιες αυθαιρεσίες συγγενών ή γνωστών μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητα σου και σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να βάλεις «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο στην οικονομική σου πολιτική κι ίσως σε πρώτη φάση θελήσεις να «κυνηγήσεις» ένα μεγάλο κέρδος. Ακόμη όμως κι αν πετύχεις τον στόχο σου, φρόντισε να… σταματήσεις έγκαιρα, αφού η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» απότομα. Στον αντίποδα ίσως χρειαστεί να δώσεις μια μάχη για τα κεκτημένα σου, αντιμετωπίζοντας νομότυπες αλλά και παράτυπες πρακτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σου αυξάνονται κι εσύ έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» κάποια θέματα που καθυστερούσαν ή να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Επιπλέον, ο Άρης στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, υποστηρίζοντας τις πιο καινούριες και διαταράσσοντας τις παλιές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των συμπαντικών δυνάμεων αλλά και φορέα των πιο γόνιμων και δημιουργικών τάσεων τους, μένει λοιπόν σε σένα να διαχειριστείς σωστά τις συγκυρίες. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σου φέρνει περισσότερη δουλειά κι ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου ώστε να τα προλάβεις όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Άρη στον Καρκίνο να «φορτσάρει» μπορείς κι εσύ να αφοσιωθείς ολόψυχα σε αυτά που σε γεμίζουν. Καλό είναι βέβαια να ακολουθήσεις την συνταγή του «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεις απέναντί σου αρκετούς «αντιφρονούντες», που θα σου χαλάσουν την διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss