Τι προβλέπει το ζώδιό σου για σήμερα; Διαβάσε τις αναλυτικές προβλέψεις

Πέμπτη σήμερα και η εβδομάδα οδηγείται προς το τέλος της. Τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο και το Astrology.gr 


Το τέλος είναι μια νέα αρχή

Κριός
Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια έντονη αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ύστερα όμως από τα… έκτακτα μέτρα που θα ληφθούν, οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα ότι το «πρόσημο» στις εξελίξεις εξαρτάται από την υποστήριξη που σου παρέχουν κάποια κέντρα εξουσίας. Στην περίπτωση όμως που σου ζητηθεί να δεσμευτείς, σε αντάλλαγμα των εξασφαλίσεων που θα λάβεις, πρόσεξε μήπως τελικά σε «δέσουν χειροπόδαρα»! Παράλληλα, πολλαπλασιάζονται οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ενισχύεται η επιμονή σου να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις, ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» όλων εκείνων που έχουν κλείσει τον κύκλο τους και αποτελούν πλέον τροχοπέδη για τη ζωή σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να διακόψεις και μια συνεργασία σου. Παράλληλα, αναδεικνύονται έξοδα που δεν ήταν στο πρόγραμμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει… έτοιμο για όλα, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να προκύψουν έκτακτες ανάγκες ή καταστάσεις, που η -επιτυχής ή όχι- αντιμετώπισή τους θα κρίνει πολλά.. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με την διατροφή ή τις συνήθειές σου, προλαβαίνοντας επιβαρύνσεις που «δουλεύουν» υπόγεια.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει ένα κομβικό σημείο στις φιλικές αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις κι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις ή απλά να αποδεχθείς την πραγματικότητα ως έχει. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει κάτι δυσάρεστο με ένα πρόσωπο που εκτιμάς. Παράλληλα, δεν θα έπρεπε να κάνεις οτιδήποτε σε καταπονεί πέραν των ορίων σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «φωτίσεις» κάποιες υποθέσεις στην καριέρα σου, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ισχυρά κέντρα ή πρόσωπα που απεργάζονται την «υποταγή» σου και ενδέχεται να σε φέρουν προ τετελεσμένων. Σε αυτό μάλιστα ίσως σε βοηθήσουν κάποιες πληροφορίες που θα σου δώσει ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και εμφανίζεται την πιο κατάλληλη στιγμή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει στις… επάλξεις, προκειμένου να αντεπεξέλθεις σε επαγγελματικές και κοινωνικές αναγκαιότητες «της τελευταίας στιγμής» κι αν τα καταφέρεις είναι βέβαιο πως θα εδραιώσεις ακόμη περισσότερο την θέση σου και θα πάρεις θάρρος για την συνέχεια. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου επεισοδίου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να επισπεύσει κάποια αναγκαία μέτρα στα οικονομικά σου αλλά το… χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να αναλάβεις δυσβάστακτες δεσμεύσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσεις ένα τρέχον πρόβλημα. Στον αντίποδα δεν αποκλείεται να αποκομίσεις κέρδη από ζημιές ή απώλειες άλλων. Παράλληλα, μπορεί να λάβεις μπόλικες ειδήσεις και πληροφορίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Καλείσαι να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα το ξαναβρείς μπροστά σου! Αν όμως δεν κάνεις οικειοθελώς την «επανεκκίνηση» σου, τότε τα γεγονότα μπορεί να σε προλάβουν. Παράλληλα, ανανεώνεται το ενδιαφέρον σου για μια υπόθεση που μπορεί να σου προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δίνοντάς τους έναν «επιθετικό» τόνο, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να γίνει «πανικός», τελικά όμως όλα θα διευθετηθούν. Επιπλέον, ίσως συνάψεις μια συνεργασία-αστραπή. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να αναδείξει θέματα σχετικά με την δουλειά σου ή την υγεία και την διατροφή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να βρίσκεται σε κομβική φάση. Αλλά κι εσύ μπορεί να χρειαστεί να πιστοποιήσεις την ικανότητα σου να επιβιώνεις και στα δύσκολα ή να δίνεις ένα τέλος εκεί που οι άλλοι διστάζουν ή δεν μπορούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διαγράφοντας οριστικά όλα αυτά που κουβαλάς και σε πληγώνουν ακόμη. Ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων, κάτι που θα επηρεάσει καταλυτικά και την καριέρα σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss