Τί προβλέπει το ζώδιό σου για σήμερα; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Πρώτη ημέρα της εβδομάδας σήμερα! Πώς θα αρχίσει η εβδομάδα σου; Τι πρέπει να προσέξεις; Να επισπεύσεις ή να καθυστερήσεις; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο και το Astrology.gr

Ενθουσιασμός για το καλύτερο

Κριός
Αυξάνονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου κι αν θες να βγεις «ασπροπρόσωπος/η», ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα σου θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου. Διαφορετικά «κινδυνεύεις» να αποκομίσεις ένα αίσθημα αποτυχίας ή απόρριψης. καλείσαι να μοιράσεις τον χρόνο σου με παρέες ή ενδιαφέροντα που σε «γεμίζουν» συναισθηματικά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να «πέσεις πάνω» σε παρασκηνιακές ενέργειες που θα σε ενοχλήσουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Μπορεί να γίνεις πολύ πιο συναισθηματικός/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό «απαιτεί» από σένα μεγαλύτερη υπομονή στις φιλικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί προς στιγμήν να λάβουν μεγάλες διαστάσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειες σου και να αναλάβεις άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Επειδή ωστόσο ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου καλό είναι να… μην πάρεις πολύ φόρα και παρασύρεις στο διάβα σου δικαίους και αδίκους!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου αλλά και οι διαδικτυακές δράσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Θα επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ καλείσαι να προσανατολιστείς επαγγελματικά σε κάτι που αποτελεί οικογενειακή παράδοσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να διαχειριστείς προς το συμφέρον σου μια οικονομική υπόθεση στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν την δική σου υπομονή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε κάνει πιο νευρικό/η, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τους απαιτούμενους ρυθμούς. Ίσως βέβαια ένα «ξέσπασμα» να εκτονώσει την ένταση αλλά καλό είναι να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερα αν ο «αντίπαλος» είναι ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεσαι στενά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Ο ενεργός Χείρωνας ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις ένα οικογενειακό βοήθημα ή αποκτήσεις ένα αντικείμενο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας. Επιπλέον, μπορεί να διερευνήσεις «σκοτεινές» υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό την διαλεύκανσή τους. Παράλληλα, καλείσαι να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση σου φαντάζουν ως «βουνό»..
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Μπορεί να δημιουργηθεί ένα δίλημμα ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου κι επειδή το να γίνουν όλα όπως τα θες δεν «παίζει», αναζήτησε την χρυσή τομή που θα αφήσει ικανοποιημένους τόσο τους άλλους όσο και τον εαυτό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο σε συνδέουν πολλά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου, είτε εξ αιτίας μιας ζημιάς. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου το κλίμα φαίνεται νοσταλγικό και… αγαπησιάρικο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ωστόσο η καθημερινότητά σου μπορεί να εξελιχθεί εν μέσω καθυστερήσεων ή άλλων προβλημάτων. Το πρώτο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι το να προνοήσεις για κάθε πιθανή «αναποδιά». Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να λάβεις κι ένα έκτακτο βοήθημα. Επιπλέον, μπορείς να μυηθείς στην Ιστορία, την Παράδοση αλλά και σε άγνωστα παραλειπόμενα του παρελθόντος, είτε σε προσωπικό, είτε σε γενικότερο επίπεδο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss