Τι προβλέπει το ζώδιό σου για σήμερα; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Μήπως σήμερα συναντηθείς με εκείνον ή εκείνη που θα σου αλλάξει τη ζωή; Θα εισχωρήσει η αντιζηλία στη ζωή σου; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο και το Astrology.gr
Επαφές και συναντήσεις

Κριός
Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Δία ενδέχεται να σε μπερδέψει με την συνεχή εναλλαγή των δεδομένων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δεν έχεις όμως παρά να περιμένεις μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός». Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ίσως κληθείς να αναλάβεις μεσολαβητικό ρόλο σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε τροφοδοτεί με χρήσιμες πληροφορίες και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μπορεί να αποδώσει άμεσα τους καρπούς της σε πολλά επίπεδα. Καλό είναι βέβαια να εμπλουτίσεις και τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια νέα τεχνική.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Το συγκλίνον τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να προκαλέσει πρόσκαιρες «αναταράξεις» ή αντιζηλίες, με πιθανή συνέπεια να αποσυντονιστείς ή να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μάλλον σε εξαντλούν ψυχολογικά, χωρίς να βγαίνει άκρη. Αν όμως επικεντρωθείς σε έναν στόχο, τότε μπορεί να πετύχεις κάτι εντυπωσιακό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες σου αλλά και τον κύκλο των επαφών σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σε κουράσει αλλά από την άλλη πλευρά θα συμβάλλει σε μια ριζική αναβάθμιση του ρόλου σου κι ίσως σε μια δικαίωση που περίμενες καιρό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Το συγκλίνον τετράγωνο Άρη-Δία σε καλεί να «φορτσάρεις» διοχετεύοντας την ενέργειά σου σε οτιδήποτε χρήσιμο ή παραγωγικό κι όχι βέβαια σε άσκοπες «αψιμαχίες». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως κατά λάθος προξενήσεις μια έκρηξη ή πυρκαγιά. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε βοηθά να μάθεις «διευθύνσεις και ονόματα» σε σχέση με ένα σημαντικό θέμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε οτιδήποτε σε βασανίζει ή σε προβληματίζει να βρει τον δρόμο του. Ανάλογα επωφελής ή γόνιμη μπορεί να είναι και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια «πύρινη» αντιπαράθεση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξεις μια για πάντα κάποια πράγματα που σε «κρατάνε» πίσω. Ίσως βέβαια να δοκιμαστείς και από παλινδρομήσεις, που θα πλήξουν την αξιοπιστία σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και σου παρέχει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, τόσο εντός της χώρας, όσο και… εκτός! Επιπλέον, μπορεί να «ξεκολλήσουν» κάποιες διαδικασίες, επιτρέποντάς σου να «φύγεις» προς τα εμπρός.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Το «σάλπισμα νίκης» που εκπέμπεις δείχνει υπερβολικό ακόμη και σε άτομα που έχουν την καλή πρόθεση να σε υποστηρίξουν. Και τελικά, με το συγκλίνον τετράγωνο Άρη-Δία ίσως τελικά να μην αποφύγεις προστριβές ή μια παρεξήγηση «για το τίποτα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Σήμερα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε «δοκιμασμένες» λύσεις και σε συνεργάτες, που στην παρούσα φάση μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να βγεις από το όποιο αδιέξοδο, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά περισσότερα του αναμενομένου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε καλεί να υπογράψεις μια σημαντική συμφωνία.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο αλλά και με ειδικούς που γνωρίζουν καλά το πώς μπορείς να δικτυωθείς στην αγορά ή να αναζητήσεις εργασία. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σε βοηθήσει να προμηθευτείς εξοπλισμό ή αξεσουάρ, που κάνουν την ζωή σου ευκολότερη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να σε βάλει σε επιπλέον έξοδα ή να σε στρέψει προς έναν μάλλον αχρείαστο δανεισμό, προκειμένου να εντυπωσιάσεις κάποιον/α. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή προάγει την δημιουργικότητα σου, ενώ μπορεί να δώσει «σάρκα και οστά» σε ένα επενδυτικό σου σχέδιο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss