Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο , απο το Netflix (video)

Πλούσιο το streaming “μενού” και αυτό τον μήνα απο το Netflix, με αγαπημένες σειρές να επιστρέφουν με νεα επεισόδια, με δυνατές πρεμιέρες και ταινίες για ολα τα γούστα.

Σε μια άτυπη “λίστα” κορυφής αλλά και … προτιμήσεων, θα ξεκινήσουμε απο την μίνι-σειρά Maniac (21/9), με πρωταγωνιστές τους Emma Stone και Jonah Hill και σε σκηνοθεσία του Cary Fukunaga, το Maniac είναι η ιστορία δύο αγνώστων που βρίσκονται σε μια φαρμακευτική δίκαστική διαμάχη που πήγε στραβά (δείτε εδω το trailer). Την 1/9 έρχεται η σειρά εποχής La Catedral Del Mar (trailer), όπου στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, ο αγώνας ενός δουλοπάροικου για πλούτη και ελευθερία προκαλεί την αντιπάθεια των ευγενών και την υποψία της Ιεράς Εξέτασης , και στίς 7/9 θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν της Marvel , Iron Fist , όπου μετά την ήττα του Χεριού, η Τσάιναταουν βρίσκεται στο έλεος των αντίπαλων συμμοριών, ενώ ο Ντάνι πρέπει να προστατεύσει τους δρόμους της Νέας Υόρκης (δείτε το trailer εδω)

Καλές οι σειρές , αλλά σαν τις ταινίες … δεν έχει. Και αυτό τον μήνα ο streaming κολοσσός μας δίνει άπειρες επιλογές για προβολές μέχρι τελικής πτώσης. Απο πρωτότυπο υλικό έχουμε δυο πολύ καλές ταινίες , το γαλλικό θρίλερ μυστηρίου  Πόσες Φορές να σε Σκοτώσω; (La Femme La Plus Assassinée Du Monde (7/9) (trailer). Η ταινία διαδραματίζεται στο Παρίσι του ’30, όπου μια ηθοποιός που έχει γίνει διάσημη για τις βίαιες σκηνές όπου έπαιξε στο Γκραν Γκινιόλ, έρχεται αντιμέτωπη με έναν μυστηριώδη άνδρα από το παρελθόν.

Στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix , όμως ,τον μεγαλύτερο θόρυβο έχει κάνει το θρίλερ «Η Νύχτα των Λύκων» (Hold The Dark, 28/9), με τον Jeffrey Wright (Westworld) να υποδύεται έναν ερευνητή άγριων ζώων που παγιδεύεται σε ένα οδυνηρό μυστήριο, όταν καλείται σε ένα απομονωμένο χωριό της Αλάσκας για να βρει τους λύκους που πήραν ένα ντόπιο αγόρι. (δείτε εδω το trailer)

Το Netflix θα μας κακομάθει (όπως κάθε μήνα) και με αγαπημένες ταινίες, οι οποίες καλύπτουν κάθε γούστο … και ανάγκη. Αυτό τον μήνα, λοιπόν, έχουμε την κατηγορία ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ… ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! , με το μενού να είναι ιδιαιτέρως δελεαστικό , με το Rogue One: A Star Wars Story να κάνει δυναμική είσοδο από 1/9. Οι φίλοι των μπλοκμπάστερ μπορούν επίσης να δουν όλες τις ταινίες της σειράς The Mummy (μαζί με το spin-off The Scorpion King) επίσης από 1/9, ενώ από την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμες και άλλες αγαπημένες ταινίες όπως η Αρπαχτή του Guy Ritchie , το Οσκαρικό The Untouchables του Brian De Palma αλλά και το Ο καθρέφτης έχει δύο πρόσωπα της Barbra Streisand. Τέλος, δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Meryl Streep, οι Πέρα από την Αφρική και Η Εκλογή της Σόφι θα κάνουν πρεμιέρα στις 8/9.

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου, δες παρακάτω το video που ακολουθεί.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss