Τον τραυμάτισε σοβαρά για ένα λάθος που έκανε στη φορολογική δήλωση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην τοπική κοινότητα Βασιλικής του Δήμου Καλαμπάκας. Σύμφωνα με το tameteora.gr, πρωταγωνιστής είναι ένας 58χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος το πρωί της Τρίτης επιτέθηκε με ξύλο σε 56χρονο συγχωριανό του μέσα στην επιχείρησή του και του κατάφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. 

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και τηλεφώνησε στα γραφεία εφημερίδας των Τρικάλων, ζητώντας να συνομιλήσει με δημοσιογράφο, στην οποία, αφού την ενημέρωσε για το περιστατικό, είπε ότι θα επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Έπειτα βγήκε στη βεράντα του πρώτου ορόφου της κατοικίας του, απειλώντας ότι θα πέσει στο κενό.

Στον τόπο του περιστατικού έσπευσαν ειδικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας. Μετά από συνομιλία που είχαν μαζί του, τον έπεισαν να απομακρυνθεί από τη βεράντα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Ο 56χρονος επιχειρηματίας που τραυματίστηκε από τον δράστη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και στη συνέχεια στη Λάρισα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Όπως μετέδωσε αργότερα η τοπική τηλεόραση του ASTRATV,  τα αίτια της επίθεσης ήταν ένα λάθος που είχε γίνει σε φορολογική δήλωση!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss