Το trailer της ταινίας, Professor Marston & The Wonder Women, αποκαλύπτει το “προκλητικό” origin της διάσημης Αμαζόνας

Αυτή τη στιγμή, η Wonder Woman έχει περάσει στο πάνθεον του box office αφού η σούπερ-ηρωίδα της DC Comics πήρε (τελικά) το μερίδιο που τις άξιζε στήν μεγάλη οθόνη. Αλλά πίσω στη δεκαετία του 1940, η Wonder Woman δεν ήταν παρά μια ιδέα, μέσα στο μυαλό του ψυχολόγου του Χάρβαρντ, Δρ. William Moulton Marston.

Ενώ πολλοί θαυμαστές μπορεί να γνωρίζουν την ιστορία καταγωγής της Wonder Woman, κανείς (η σχεδόν κανείς), δεν μπορούσε να φανταστεί τι ενέπνευσε τη δημιουργία του χαρακτήρα για να ξεκινήσει, το μεγάλο ταξίδι της.

Ευλογημένη με δύναμη από τη Δήμητρα, ταχύτητα από τον Ερμή, ευστροφία από την Αθηνά και ομορφιά από την Αφροδίτη. Α, και φτιαγμένη από έναν καθηγητή ψυχολογίας με αδυναμία σε S&M παιχνίδια που ζούσε με τη γυναίκα και το αίσθημά του.

Αυτό το δεύτερο μπορεί να είναι, μεγάλο σοκ, αλλά ισχύει και θα το δεις σύντομα στη μεγάλη οθόνη από το στούντιο Annapurna, στο ‘Professor Marston & The Wonder Women

Ο William Moulton Marston ανέλαβε τη δημιουργία της Wonder Woman όταν ήρωες σαν τον Superman κατηγορούνταν για φασιστικές τάσεις και βία, και ο εκδότης Max Gaines έψαχνε τον κατάλληλο άνθρωπο να εξαγνίσει το είδος. Με τον όρο ο χαρακτήρας να είναι γυναίκα, το φύλο που ο ψυχολόγος πίστευε ως ανώτερο, ο Marston της έδωσε το εμπνευσμένο από τον ανιχνευτή αλήθειας που ο ίδιος βοήθησε να κατασκευαστεί Lasso of Truth, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο που της χάρισε.

Στο ‘Professor Marston & The Wonder Women’, η υπερηρωίδα και το περιβάλλον της πλάθονται μέσα από το μυστικό της αντισυμβατικής προσωπικής ζωής του επιστήμονα που θα μπορούσε να τον καταστρέψει – και αυτόν και την οικογένειά του.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 27 Οκτωβρίου και πρωταγωνιστούν οι Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote και Connie Britton.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss