Τρίτη & 13 σήμερα. Τι λέει το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τρίτη & 13 σήμερα! Η χαρά των προληπτικών… Είναι όμως τα πράγματα, όπως νομίζουμε ότι είναι; Γιατί αντίθετα με τις δοξασίες, η ημέρα φαίνεται να είναι αισιόδοξη! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις από τον Γιάνη Ριζόπουλο

Αισιόδοξο κλίμα

Κριός
Ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, ώστε να «εφοδιαστείς» με πληροφορίες και υλικό που σίγουρα θα σου χρησιμέψουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να «σκοτώσεις» την ώρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες .
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εμπλουτίσει την καθημερινότητα σου με ευχάριστες στιγμές, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα. Επιπλέον, μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους και «πατέντες» για να γίνεις πιο αποτελεσματικός/η στις δράσεις σου αλλά και να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου με σχετικά… εύκολο τρόπο! Φαίνεται μάλιστα πως θα βρεις και τις κατάλληλες επαφές. Επιπλέον, φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς τα προσόντα σου και να αναδειχθείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου, ενώ ο Ερμής στους Διδύμους δείχνει πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάποια… ενδιαφέροντα μυστικά! Παράλληλα, καλείσαι να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να συμπορευτούν μαζί σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στο σύνολο των δράσεών σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοικτά, αφού σίγουρα υπάρχουν και πράγματα που «παίζονται στο παρασκήνιο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Ο Ερμής στους Διδύμους σου ανοίγει «πόρτες» και μάλιστα σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, κάτι που θα σου προσφέρει την «μαγιά» μιας περαιτέρω προόδου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο καλείσαι να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για τις επιδιώξεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Ο Δίας στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη στον Ταύρο σε προωθούν κοινωνικά και ευνοούν τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο ή μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σου «ανοίγει πόρτες» γι’ αυτό είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τα θέματά σου και να διαδόσεις τις ιδέες σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου από τους άλλους και σου ζητά να επικεντρωθείς στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που είτε άμεσα, είτε μελλοντικά μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου και κάθε είδους ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο διευκολύνει τα εργασιακά σου, δεν παύει να σου προσφέρει εξυπηρετήσεις και βοήθειες σε όλα εκείνα που αποτελούν μέρος της καθημερινής ρουτίνας σου. Μπορεί μάλιστα αυτό να προκύψει αβίαστα με την συνδρομή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να το… γλεντήσεις, αφού από πλευράς της σε «ανεβάζει» ψυχολογικά, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες και «παιχνιδιάρικες» στιγμές με πρόσωπα που «ταιριάζουν τα χνώτα σας». Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάποια πράγματα, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Θα σου δοθεί η δυνατότητα να διαμορφώσεις τον χώρο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο άνετος. Γενικότερα, υποστηρίζεται κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου. Επιπλέον, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου συστήνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειες σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

 

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss