Βαλάσης – Χανταμπάκης: Oργή για την παραγωγή του Survivor

Ενα οργισμένο μήνυμα συμπαράστασης στον Στέλιο Χανταμπάκη ανέβασε στο instagram μαζί με μια φωτογραφία τους ο Ηλίας Βαλάσης, ο πρώην παίκτης του Survivor 1. Ο Βαλάσης ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας:

«Συναντήθηκα με τον Στέλιο τον φίλο μου, που μου στάθηκε από 14 χρόνων δίπλα μου. “δεν του στάθηκα” “μου στάθηκε” (και ας είμαι 15 χρονιά μεγαλύτερος) δούλευε Ξ δουλείες για να τα καταφέρει. 14 χρόνων παιδί μετά από τόσες σούπες στην ζωή μου ξέρω ποιοι είναι οι φίλοι μου. Ξέρω ποιος είναι ο Στέλιος. Δεν περιμένω το κατασκεύασμα μίας παραγωγής να μου πει ποιος είναι.

Ούτε την οργή όλων αυτών που πέσανε θύμα. Η παραγωγή καλά κάνει, αυτή είναι η δουλειά της και ο κόσμος ερμηνεύει αυτό που βλέπει. (δεν κατηγορώ κανέναν) άπλα εγώ ξέρω. Επαιξα και παρουσίασα τέτοια παιχνίδια, στεναχωριέμαι για αυτούς που ξέρουν τον Στέλιο η έχουν συνεργαστεί μαζί του και είπαν κάτι διαφορετικό για τα νούμερα τηλεθέασης (χωρίς να περιμένουν καν να μιλήσει κάποιος από τους παίκτες, κάποιος που έχει ζήσει ένα κομμάτι αλήθειας) αυτοί είναι αδικαιολόγητοι.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss