«Βασίλισσα του Σκότους», η 24χρονη πιο… μαύρη γυναίκα στον κόσμο

H 24χρονη Nιακίμ Γκατβέκ, μοντέλο από το Σουδάν κατέχει τον τίτλο της «Βασίλισσας του Σκότους» -ένα παρατσούκλι που μάλιστα χρησιμοποιεί και η ίδια για τον εαυτό της.

Η ίδια με το εξαιρετικά έντονο δέρμα της και την έντονη αποφασιστικότητά της, καταρρίπτει τα εμπόδια της συμβατικής ομορφιάς και ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν ακριβώς το ίδιο, ενώ παράλληλα διδάσκει στους ανθρώπους να μην φοβούνται το σκοτάδι.

Η 24χρονη που ζει στη Μινεάπολη της Μινεσότα, δεν νιώθει καθόλου ντροπή για την έντονη μελανίνη της, ενώ αντιθέτως, υποστηρίζει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η σοκολατένια μου απόχρωση είναι κομψή. Έτσι είναι και αυτό που εκπροσωπώ… Ένα έθνος πολεμιστών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες φωτογραφίες της, συλλέγουν πάνω από 10.000 «likes» στο Instagram της.

Η ίδια αναφέρει: «Δεν θα πιστέψετε το είδος των ερωτήσεων που λαμβάνω και τα βλέμματα που εισπράττω επειδή έχω αυτό το δέρμα».

«Το μαύρο είναι τολμηρό, το μαύρο είναι όμορφο, το μαύρο είναι ο χρυσός… Μην αφήνετε τα αμερικανικά πρότυπα να βλάψουν την αφρικανική σας ψυχή. Αγαπάτε το δέρμα στο οποίο ζείτε, ανεξάρτητα από το χρώμα ή τη σκιά που μπορεί να έχει».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss