Βερνίκι νυχιών, δείχνει αν σου έχουν ρίξει το ναρκωτικό του βιασμού στο ποτό σου

Το Flunitrazepam είναι ένα πολύ δυνατό παυσίπονο που υπάρχει στην αγορά με το όνομα Rohypnol και παρόλο που το δίνουν στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ είναι παράνομο και είναι γνωστό ώς Roofies, ruffies ή roofenal.

Αυτό όμως δεν έχει εμποδίσει πολλούς από το να το βρουν και να το χρησιμοποιήσουν. Αυτό που σοκάρει είναι ο τρόπος που το χρησιμοποιούν. Έχει γίνει γνωστό ως το “χάπι του βιασμού” λόγω του ότι πολλοί το ρίχνουν στα ποτά των γυναικών για να μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν.

Το πρόβλημα είναι πως είναι τόσο διαδεδομένο που 4 φοιτητές στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι’αυτό.

Σαν κομμάτι ενός μαθήματος, οι 4 νεαροί άντρες ανέπτυξαν έναν πανέξυπνο τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατευτούν οι γυναίκες από αυτό το φάρμακο. Δημιούργησαν ένα ειδικό βερνίκι για τα νύχια που μπορεί να εντοπίσει τα πιο συνηθισμένα ναρκωτικά που ρίχνουν στο ποτό.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να βάλουν το δάχτυλό τους στο ποτό και να περιμένουν τα αποτελέσματα. Εάν το βερνίκι αλλάξει χρώμα, τότε ξέρουν πως το ποτό είναι πειραγμένο.

Οι μαθητές ονόμασαν το προϊόν τους «Undercover Colors» (Μυστικά Χρώματα) και ενημερώνουν συνεχώς τον κόσμο για την εξέλιξή του. Επίσης προσπαθούν να φτιάξουν μία διάφανη έκδοση που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι άντρες.

Το προϊόν δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει στην αγορά και μέχρι στιγμής μπορεί να εντοπίσει μόνο κάποια από τα πιο συνηθισμένα ναρκωτικά, αλλά οι δημιουργοί του είναι σίγουροι πως θα έχουν σύντομα έτοιμη μία έκδοσή του που θα μπορεί να βγει στην αγορά.

Η ζήτηση θα είναι σίγουρα υψηλή. Εξάλλου και ποιος δεν θα ήθελε να ξέρει αν αυτός που του κερνάει ένα ποτό είναι άξιος εμπιστοσύνης ή όχι;

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι πως τα αποτελέσματα βγαίνουν γρήγορα χωρίς να τραβούν την προσοχή. Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, το θύμα μπορεί να φύγει γρήγορα και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Μέχρι το βερνίκι αυτό να είναι διαθέσιμο στα μαγαζιά, ο κόσμος θα πρέπει να προσέχει το ποτό του σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Εάν είστε μαζί με κάποιον που δεν γνωρίζετε καλά, τότε μην αφήσετε το ποτό σας μαζί του. Δυστυχώς, υπάρχουν αρκετά αρπακτικά εκεί έξω και είναι σημαντικό να είστε καλά προετοιμασμένοι για να τα αντιμετωπίσετε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss