Βλέπετε πολύ πορνό; Η Google το γνωρίζει και σας το λέει… (θράσος)

Όπως μπορεί να έχετε ακούσει, το να σερφάρετε χρησιμοποιώντας ανώνυμη περιήγηση ή τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης στα Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge ή Internet Explorer, Apple Safari και άλλους browsers για να δείτε πορνό, δεν είναι και το καλύτερο. Και η Google μόλις το επιβεβαίωσε!

Είναι κοινό μυστικό ότι 9,5 στους 10 χρήστες, χρησιμοποιούν ανώνυμη περιήγηση ή τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης για να παρακολουθούν πορνό. Μερικοί το κάνουν από συνήθεια, ενώ άλλοι το κάνουν επειδή το πρόγραμμα περιήγησης δεν αποθηκεύει το ιστορικό των νυκτερινών περιπετειών τους! Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία όσων χρησιμοποιούν την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή το ιδιωτικό παράθυρο περιήγησης για να παρακολουθήσουν πορνό, το κάνουν επειδή πιστεύουν ότι οι αναζητήσεις τους θα είναι ασφαλής από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Είναι αλήθεια ότι η ανώνυμη περιήγηση του Google Chrome, σας επιτρέπει να περιηγείστε στις ιστοσελίδες που επιθυμείτε και το laptop ή το τηλέφωνο σας δεν θα αποθηκεύσει κανένα στοιχείο τους. Όπως είναι επίσης γεγονός, ότι η Google γνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε την ανώνυμη περιήγησης του Chrome, για να σερφάρετε σε σελίδες πορνό. Όταν ανοίξετε 100 παράθυρα ανώνυμης περιήγησης στο Google Chrome, εμφανίζεται ένα χαμογελαστό ή πονηρό προσωπάκι. Αντί για την συνηθισμένη καρτέλα στην επάνω δεξιά γωνία, οι χρήστες θα βλέπουν το πονηρό πρόσωπο.

Στοχεύοντας εκείνους που ξοδεύουν πολύ χρόνο χρησιμοποιώντας το Incognito Mode, η Google τους επιτρέπει να δουν τα πονηρά τους βίντεο να τελειώνουν με ένα αναιδές κρυμμένο μήνυμα. Αυτό αποδεικνύει ότι αυτά που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα είναι αλήθεια. Το να χρησιμοποιείτε το Incognito Mode ή οποιοδήποτε άλλο ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης για να παρακολουθήσετε βίντεο ενηλίκων, δεν είναι ασφαλές.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω στοιχεία, είναι παράλογο να πιστεύετε ότι η χρήση ανώνυμης περιήγησης για να σερφάρετε σε πορνό ιστοσελίδες είναι ασφαλής ή ιδιωτική. Αν θέλετε πραγματικά να μην γνωρίζει κανείς τα στοιχεία σας, χρησιμοποιήστε VPN, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να έχετε την εντύπωση, ότι η Incognito  περιήγησής σας είναι ιδιωτική.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss