“Βόμβα” στόν ελληνικό χώρο της μόδας: Συνελήφθη μοντέλο με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Ελληνίδα, 19χρονη και μοντέλο έκανε “ανώμαλη” προσγείωση στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όπου οι Αρχές εντόπισαν στο σακίδιό της 2,6 κιλά κοκαΐνης, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 300.000 δολάρια!

Είναι η τέταρτη γυναίκα (οχι Ελληνίδες), που συλλαμβάνεται στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο τις τελευταίες ημέρες για μεταφορά κοκαΐνης και για το λόγο αυτό γίνεται έρευνα για να εξακριβωθεί αν όλες τους είχαν στρατολογηθεί από το ίδιο καρτέλ ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε ασιατικά μέσα ενημέρωσης, η Ελληνίδα βρέθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, πετώντας με πτήση από την Αιθιοπία.

Στους ελέγχους του αεροδρομίου εντοπίστηκαν συνολικά 2,6 κιλά κοκαΐνη σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες του σάκου της.

Πληροφορίες από τις διωκτικές αρχές αναφέρουν ότι πιθανότατα τα κατασχεθέντα ναρκωτικά είχαν αγοραστεί ή θα διανέμονταν στην πόλη του Χονγκ Κονγκ.

Το μοντέλο οδηγήθηκε στο Δικαστήριο του Δυτικού Kowloon, όπου και αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης, ενω κρίθηκε προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου. Την είδηση δημοσίευσαν τα online μέσα shanghaiist.com και South China Morning Post.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss