Τους Watchmen θέλει το HBO

Τα τελευταία χρόνια το δίκτυο HBO μας έχει χαρίσει απίστευτες τηλεοπτικές παραγωγές, παραγωγές που ξέφυγαν απο τα στενά και περιορισμένα όρια της τηλεόρασης, με πρώτο και καλύτερο το Game of Thrones και το επίσης εξωπραγματικό Westworld.

Ομως τα σχέδια και οι φιλοδοξίες του δικτύου δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, καθώς οι φήμες θέλουν το HBO να ενδιαφέρεται για την τηλεοπτική μεταφορά του Watchmen, του εντυπωσιακού comic του Alan Moore, με τον συν-δημιουργό των Lost και The Leftovers, Damon Lindelof να βρίσκεται σε συζητήσεις με το συνδρομητικό κανάλι.

Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα για την μεταφορά του δημοφιλούς comic, καθώς το HBO είχε προσπαθήσει ξανά, τότε με τον Zack Snyder (ο οποίος είχε σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ το 2009), να ηγείται της παραγωγής.

Με το Watchmen πάντως να παρουσιάζει πολύ βαθιά ανεπτυγμένους χαρακτήρες, έναν πολύ σκοτεινό (και αχανές) κόσμο και με τον Lindelof να δηλώνει οτι ετοιμάζει κάτι καινούριο, μακριά απο την κινηματογραφική ταινία, μας κάνει να ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα.

Stay tuned…

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss