Widows: Steve McQueen και Viola Davis – Οσκαρική ισχύς… εν τη ενώσει (trailer)

Ο Steve McQueen είναι γνωστός για την αντιμετώπιση προκλητικών θεμάτων στις ταινίες του, είτε πρόκειται για την βιογραφία ενός απεργού πείνας και της πορείας του, στις Βρετανικές φυλακές όπου κρατούνταν μέλη του IRA (Hunger), για το σεξουαλικό εθισμό (Shame) ή για την αμερικανική δουλεία (12 Years A Slave).

Με βάση όμως το trailer που κυκλοφόρησε πρίν λίγες ώρες η 20th Century Fox, η τέταρτη ταινία του με τον τίτλο Widows, μοιάζει να έχει τη δυνατότητα να είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του, μέχρι σήμερα.

Ο McQueen μαζεύει ενα εκλεκτό cast, με front and center την μεγάλη ντίβα Viola Davis, βασίζεται στήν βρετανική και ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του 1983 της συγγραφέας Lynda La Plante, συνυπογράφει το σενάριο μαζί με την περιζήτητη (πλέον) Gillian Flynn των Gone Girl και Sharp Objects και ρίχνει μαζί τις Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki και Cynthia Erivo ως τέσσερις “Χήρες”, οι οποίες λόγω του άτιμου προτέρου βίου των νεκρών συζύγων τους, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, θέτοντας με εντυπωσιακό τρόπο, τούς δικούς τους κανόνες, με φόντο το πάντα γεμάτο με ένταση Σικάγο.

Ο McQueen συγκέντρωσε – μαζί με τέσσερις “Χήρες” του- ένα εντυπωσιακό cast για την ταινία, με τούς (πάρτε ανάσα) Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya, Lukas Haas, Brian Tyree Henry και Andre Holland.

Μαζί όμως με ολα τα παραπάνω και λόγω του, οτι η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλεται στίς 16 Νοεμβρίου 2018, ο McQueen δείχνει οτι (ξανά)βάζει πλώρη για τα επερχόμενα Oscar.

Δείτε παρακάτω το εκρηκτικό trailer και θα καταλάβετε γιατί….

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss