The X-Files trailer: Ναι… η αλήθεια είναι (ακόμα) εκεί εξω

Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη προβολή και δυο χρόνια μετά την οχι και τόσο επιτυχημένη αναβίωση της, το 2016 με την 10η σεζόν, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς «The X-Files» έρχεται το 2018 και φυσικά μαζί επιστρέφουν οι αγαπημένοι Mulder και Scully.

Ύστερα από μήνες εικασιών και φημών, το δίκτυο Fox παρήγγειλε 10 νέα επεισόδια από την τηλεοπτική σειρά «The X-Files». Η θρυλική σειρά επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες πέρσι, ύστερα από 13 χρόνια, με μια πρεμιέρα που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς η έλλειψη ροής στην ιστορία και μερικά κακογραμμένα επεισόδια, απογοήτευσαν τους φανατικούς θαυμαστές που σίγουρα περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο.

Έτσι και στα πλαίσια της New York Comic-Com, η FOX, παρουσίασε το πρώτο trailer απο την 11η σεζόν και τα πρώτα δείγματα, δείχνουν οτι το «The X-Files» μπορεί να αποκτήσει ξανά το “μομέντουμ” και την ένταση που χαρακτήριζε τα παλιά επεισόδια.

Η σειρά «The X-Files» βγήκε στόν αέρα το 1993 και για εννιά χρόνια κράτησε καθηλωμένους εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στην τηλεοπτική πορεία της αναπτύχθηκε μια εξαιρετική κινηματογραφική μεταφορά – όπου ενώνει τις σεζόν 5 & 6 με αριστουργηματικό τρόπο – το 1998 με τον τίτλο Fight the Future και άλλη μια -πολύ κάτω των προσδοκιών- ταινία, το 2008 με τον τίτλο I Want to Believe.
Τα σλόγκαν που διέδωσε η σειρά (“The truth is out there“, “Trust No One“, “I Want To Believe” κλπ.) έγιναν ακρογωνιαίος λίθος της ποπ κουλτούρας, με την σειρά να θεωρείται (πλέον) ορόσημο της δεκαετίας του 1990.

Επικεφαλής και της νέας σαιζόν θα είναι ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Fox Mulder και Dana Scully θα βρεθούν και πάλι οι David Duchovny και Gillian Anderson.

Δείτε παρακάτω το γεμάτο ένταση trailer και μέχρι την προβολή του πρώτου επεισοδίου … “trust no one” (!)

https://www.youtube.com/watch?v=IRdrt8nPyy8

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss