Ξενοδοχείο Star Wars από την Disney

Η εταιρεία Disney επιβεβαίωσε πως προχωρά στη δημιουργία ξενοδοχείου “Star Wars”. Οι επισκέπτες, όσο διαμένουν, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαδραστική περιπέτεια.

Το ξενοδοχείο θα μοιάζει με διαστημόπλοιο των αντίστοιχων ταινιών και οι επισκέπτες θα βιώνουν μία μοναδική εμπειρία στο διαγαλαξιακό σύμπαν του George Lucas.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στο θεματικό πάρκο «Star Wars: Galaxy’s Edge» στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Φεστιβάλ D23 Expo της Disney, στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια.

«Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο» τόνισε ο Bob Chapek, πρόεδρος της Walt Disney Parks & Resorts. «Από το δευτερόλεπτο που θα φτάνετε, θα γίνεστε μέρος μιας ιστορίας Star Wars! Θα γίνεστε αμέσως πολίτης του Γαλαξία και θα βιώνετε όλα όσα αυτό συνεπάγεται, συμπεριλαμβανομένης και της κατάλληλης ενδυμασίας».

«Μόλις απομακρυνθείτε από τη Γη, θα ανακαλύψετε ένα διαστημόπλοιο με χαρακτήρες, ιστορίες και περιπέτειες που ξεδιπλώνονται γύρω σας. Είναι 100% εμβύθιση και η ιστορία θα αγγίζει κάθε λεπτό της ημέρας σας και θα καταλήγει σε ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε άτομο που επισκέπτεται το ξενοδοχείο» υπογράμμισε ο Chapek.

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο θα είναι ντυμένοι ντρόιντ και εξωγήινοι. Επιπλέον, τα παράθυρα θα έχουν θέα στο διάστημα. Τα θεματικά πάρκα της Disney κατέγραψαν έσοδα ύψους 1,9 δισ. δολαρίων το εξάμηνο που έληξε την 1η Απριλίου 2017.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss