Xiaomi Mi Max 3 με 6,9 ιντσών οθόνη, μπαταρία 5500mAh και τιμή από €220

Μετά από αλλεπάλληλες διαρροές, το Mi Max 3 της Xiaomi γίνεται επίσημο διαθέτοντας και πάλι μια τεράστια οθόνη. Με αναλογία διαστάσεων 18:9, το Mi Max ενσωματώνει οθόνη 6,9 ιντσών με ανάλυση Full HD+, και με την κινεζική εταιρεία να έχει μειώσει αισθητά τα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε αρκετές ομοιότητες με το Redmi Note 5 αφού και εδώ υπάρχει το Snapdragon 636 chipset της Qualcomm με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.8GHz. Στο πίσω μέρος η διπλή κάμερα αποτελείται από αισθητήρα 12MP με f/1.9 διάφραγμα και 1.4μm μέγεθος pixel, ενώ ο δεύτερος αισθητήρας έχει ανάλυση 5MP με διάφραγμα f/2.0. Ένας τρίτος αισθητήρας βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος για selfies με ανάλυση 8MP.

Η φόρτιση και σύνδεση με υπολογιστή γίνεται μέσω της USB-C θύρας ενώ δε λείπει και η θύρα 3.5χιλ.για σύνδεση ακουστικών. Η Xiaomi εκμεταλλεύεται το μεγάλο μέγεθος της συσκευής όχι μόνο με την ενσωμάτωση μεγάλης οθόνης αλλά και με τη μπαταρία των 5.500mAη που υπόσχεται αυτονομία τουλάχιστον 2 ημερών.

Τρέχει Android 8.1 με τη συνοδεία του γραφικού περιβάλλοντος MIUI 9.5 της Xiaomi για αναγνώριση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής, καλύτερες selfies και αρκετά χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης κατά τη λήψη φωτογραφιών. Θα διατεθεί σύντομα σε τρία χρώματα (χρυσαφί, μαύρο και μπλε) με τιμή περίπου στα €220 για το μοντέλο με 4GB μνήμη και 64 αποθηκευτικό χώρο καθώς και σε μια δεύτερη έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρου, με τιμή σ’ αυτή την περίπτωση στα €260 περίπου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss