Xiaomi Mi Mix 2 με ακόμα μικρότερα bezel

τεψηΤον Φεβρουάριο ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, επιβεβαίωσε πως η εταιρεία ετοιμάζει τον διάδοχο του Xiaomi Mi MIX για το οποίο θα συνεργαστεί και πάλι με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Γάλλο σχεδιαστή Philip Stark. Από τότε έχουν ακουστεί διάφορες πληροφορίες, ενώ σήμερα διέρρευσαν τα πρώτα renders.

Πρόκειται για εικόνες από prototype του Xiaomi Mi Mix 2, το οποίο μοιάζει με τον προκάτοχό του αρκετά. Υπάρχουν όμως κάποιες βασικές αλλαγές όπως η προσθήκη της διπλής κάμερας στην πλάτη και τα ακόμη πιο μικρά bezel.

Οι πληροφορίες λένε ότι η νέα έκδοση θα έχει μεγαλύτερο screen-to-body ratio, στο 93% (το Mi Mix έχει 91.3%). Αυτό θα γίνει μειώνοντας το bezel στην κάτω πλευρά της οθόνης.

Παράλληλα, η Xiaomi θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία που της επέτρεψε να παραλείψει την εγκοπή για το ακουστικό. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων παραμένει στην πλάτη. Το μέγεθος της οθόνης δεν αναφέρεται πόσο θα είναι, αλλά ίσως μια πιο μικρή οθόνη από τις 6.4 ίντσες του Xiaomi Mi MIX, να ήταν πιο χρήσιμη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss