Xperia XZ Premium: Tο πρώτο με Snapdragon 835

Η Sony ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, το Xperia XZ Premium που αποτελεί και τον κύριο εκπρόσωπο της για το 2017. Η συσκευή είναι αναμφίβολα ένα εξαιρετικό smartphone, με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να το χρίζουν ως, ίσως, το ισχυρότερο Android κινητό μέχρι στιγμής αφού γιατί στο εσωτερικό του κρύβεται ο Snapdragon 835…

το καλύτερο chipset της Qualcomm. Αυτό εξέπληξε ευχάριστα αρκετούς φίλους της τεχνολογίας που νόμιζαν πως την αποκλειστικότητα του 835 (για ένα χρονικό διάστημα) είχε η Samsung για το Galaxy S8.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της νέας ναυαρχίδας από την Sony, η Qualcomm ανακοίνωσε πως το Sony Xperia XZ Premium είναι η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά ενσωματώνοντας τον Snapdragon 835. Η ίδια η Sony ενημέρωσε τους υποψήφιους αγοραστές πως το smartphone θα είναι διαθέσιμο “αργά την άνοιξη”. Από την άλλη όμως, οι πληροφορίες θέλουν την Samsung να διαθέτει το Galaxy S8 στα ράφια των καταστημάτων στις 21 Απριλίου. Εν κατακλείδι, για να ευσταθούν τα λεγόμενα της Qualcomm, θα είστε σε θέση να αγοράσετε το XZ Premium πριν από το S8, δηλαδή πρίν από τα τέλη Απριλίου.

Η επιλογή του Snapdragon 835 για την θέση του επεξεργαστή στο Xperia XZ Premium αποτέλεσε μια μικρή έκπληξη, όπως προαναφέρθηκε. Επίσης, η συγκεκριμένη κίνηση οδηγεί στην εύλογη απορία που αφορά τους λόγους για τους οποίους τελικά η LG δεν χρησιμοποίησε τον 835 στο νεοανακοινωθέν G6. Προφανώς, οι φήμες για την αποκλειστικότητα της Samsung πάνω στον εν λόγω επεξεργαστή δεν ισχύουν, άρα ο Κορεάτης κατασκευαστής θα πρέπει να αντιμετώπισε κάποιο άλλο πρόβλημα που σίγουρα δεν μπορεί να είναι η έλλειψη χρόνου, την στιγμή που το XZ Premium παρουσιάστηκε λίγες ώρες μετά το G6 και “φοράει” τον πανίσχυρο 835.

Εν τέλει, αν θέλετε να είστε εκ των πρώτων που θα ανακαλύψουν την ισχύ και τις δυνατότητες του Snapdragon 835, καλείστε να αγοράσετε το Xperia XZ Premium. Όντας και επίσημα η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με το τελευταίο SoC της Qualcomm, το XZ Premium είναι μια ελκυστική πρόταση από την Sony που έχει να επιδείξει και την 4K οθόνη, κάτι που μάλλον που δεν θα συναντήσετε σε άλλη ναυαρχίδα. Ουσιαστικά, είναι ένα ολοκληρωμένο smartphone που δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτα τα υπόλοιπα high-end μοντέλα, ενώ παρέχει χαρακτηριστικά και δυνατότητες τις οποίες δεν θα βρείτε αλλού. Αναμένουμε την κυκλοφορία του στην χώρα μας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss