Ύμνοι της Χ.Α. στο τρίτο Ράιχ και τα Ες Ες

Βίντεο ντοκουμέντο δίνει σήμερα στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών. Πρόκειται για πλάνα συναυλίας που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005 και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της.

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Καταγράφονται ύμνοι της Χ.Α. στο τρίτο Ράιχ και τα Ες Ες, ξεσκεπάζοντας ακόμη μια φορά το αληθινό πρόσωπο της δήθεν “πατριωτικής”, οργάνωσης. Στο βίντεο δεν υπάρχουν ελληνικές σημαίες, παρά μόνο ναζιστικές.

Στο βίντεο, φαίνεται η Annett να τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό το (απαγορευμένο στη Γερμανία) “Υπεράνω όλων η Γερμανία”, ενώ ο Müller, αφού ανταποκρίνεται στο αίτημα των χρυσαυγιτών να “εξοντωθούν οι Εβραίοι”, παίζει το τραγούδι “Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς / Βάλτε τους πιθήκους σ’ ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν”. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Müller πέθανε το 2009 ενώ η Annett αποκήρυξε το 2011 τον ναζισμό και εντάχθηκε σε πρόγραμμα επανένταξης από τις γερμανικές αρχές.

Όπως αναφέρει η “Εφημερίδα των Συντακτών”, μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την εφημερίδα, “αλλά σήμερα διαθέτουμε όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του άθλιου τελετουργικού”.

Η ΕΣΦΣΥΝ δημοσίευσε αυτό το βίντεο, με αφορμή το δικαστήριο σήμερα στην Πάτρα για τον δήμαρχο της πόλης Κώστα Πελετίδη, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της οργάνωσης, θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον του να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss