Άνοιγμα καταστημάτων με τη μέθοδο “Click In Shop” – Το παράδειγμα της Ιταλίας – Αύριο οι τελικές αποφάσεις – magdasnews.gr


Στην αυριανή συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, θα ληφθούν οι αποφάσεις για το άνοιγμα της αγοράς. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην προγραμματισμένη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας φαίνεται πως δίνει αυτό το περιθώριο μιας τέτοιας κίνησης και οι ειδικοί τάσσονται υπέρ του σταδιακού ανοίγματος κομματιών που συνθέτουν το παζλ της αγοράς, αν και εκφράζονται ανησυχίες.

Η πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα των καταστημάτων με τη δοκιμασμένη διαδικασία του click away αλλά πολύ πιθανόν και με τη μέθοδο του click in shop, η οποία εφαρμόστηκε με επιτυχία σε χώρες του εξωτερικού, μεταξύ αυτών και στην Ιταλία, είναι η 18η Ιανουαρίου, ημέρα που τελειώνει η νέα παράταση του lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση.Αξίζει να σημειωθεί πως τα πράγματα για τους επιχειρηματίες είναι πολύ δύσκολα, αφού ότι το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό από τον Νοέμβριο, με εξαίρεση κάποιες εβδομάδες του Δεκεμβρίου που κάποιες επιχειρήσεις λειτούργησαν με τη μέθοδο του click away προκειμένου να μη χαθεί τελείως η χριστουγεννιάτικη περίοδος.

Επίσης, το Click In Shop αρχικά, θα αφορά καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και κοσμημάτων, με την ΕΣΕΕ να τάσσεται υπέρ αυτής της εισήγησης.

Πηγή

More Stories
Το quiz για σειρές που δύσκολα θα τα βρείτε όλα
%d bloggers like this: