Αιμίλιος: «Η επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θα κάνω κοστίζει 50 -80 χιλιάδες ευρώ»


 O Αιμίλιος, το τρανς αγόρι εμφανίστηκε στις οντισιόν του φετινού MasterChef μίλησε για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλει να κάνει, κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και στο ριάλιτι μαγειρικής.

O διαγωνιζόμενος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε αρχικά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται: «Οι άνθρωποι είναι κακοί και όχι μόνο τις κουζίνες. Έχω περάσει δύσκολα και στην έξω ζωή αλλά και στις κουζίνες. Είχα καταλάβει από μικρή ηλικία τι θέλω. Προσπαθούσα να το δείξω, φορούσα συγκεκριμένα ρούχα, ήθελα πιο κοντά μαλλιά και έπαιζα μόνο με αγόρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MasterChef: Τρανς μάγειρας θέλει το χρηματικό έπαθλο για επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου

Όσο για την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, ο 27χρονος αποκάλυψε: «Η μεγάλη επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλω να κάνω είναι περίπου 50.000 ευρώ στην Ελλάδα και στο Λονδίνο 80.000 ευρώ. Δεν υπάρχει επιχορήγηση, το μόνο που μπορείς να πάρεις είναι κάποια χρήματα για τις ορμονοθεραπείες, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, για τα πρώτα έξοδα. Μέχρι στιγμές ανταπεξέρχομαι οικονομικά από τη δουλειά μου και στο ψυχολογικό κομμάτι είναι δίπλα οι δικοί μου άνθρωποι».

Στην πορεία τόνισε ότι: «Για να πάρεις χαρτί από τον ψυχίατρο για τον επαναπροσδιορισμό φύλου, χρειάζεσαι ένα χρονικό διάστημα, οπότε μέχρι να γίνει όλη η διαδικασία από πίσω, προσπαθεί να βάλεις σε σειρά τα υπόλοιπα. Όποιος έχει το χρηματικό ποσό μπορεί να κάνει πιο γρήγορα τις διαδικασίες».

Τέλος, ανέφερε: «Από του κριτές δεν με στεναχώρησε κανείς, από έναν παίκτης όμως ένιωσα μια ενόχληση. Ο Σταύρος είχε πει κάτι και με πείραξε. Ήμασταν σε έναν καναπέ και πάνω σε μια συζήτηση είχε πετάξει μια φράση του τύπου: Ο Σταύρος μού είπε ειρωνικά “τι αντράκι είσαι εσύ…”. Ήταν και άτομα της παραγωγής μπροστά. Με ρώτησαν γιατί δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με το θέμα, αλλά δεν ήθελα».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss