Απίστευτο! Ο Άνσου Φάτι πέτυχε 2 γκολ, πήρε πέναλτι, αλλά δεν βγήκε MVP λόγω… ηλικίας!

Ο απίστευτος λόγος που το «παιδί-θαύμα» της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φάτι στερήθηκε το βραβείο του MVP στο 4-0 επί της Βιγιαρεάλ.

Νικηφόρα ξεκίνησε στη φετινή La Liga η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε το βράδυ της Κυριακής με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Βιγιαρεάλ.

Οι «μπλαουγράνα» είχαν «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον 17χρονο επιθετικό Ανσού Φάτι.

Το «παιδί-θαύμα» της Μπαρτσελόνα πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, ενώ κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ο Λιονέλ Μέσι «έγραψε» το 3-0.

Η εμφάνιση του σούπερ ταλέντου της «Μπάρτσα» δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο, μετά και την αμφιλεγόμενη αποχώρηση του Λουίς Σουάρες και το εξαιρετικό ντεμπούτο που έκανε με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η εμφάνιση του Φάτι ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει με ευκολία το βραβείο του MVP της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ. Ωστόσο, δεν το κέρδισε για έναν απίστευτο λόγο.

Χορηγός του βραβείου είναι η μπύρα Budweiser και επειδή ο Φάτι είναι ακόμα ανήλικος (17 ετών) δεν είχε δικαίωμα να το πάρει, με τον Ζόρντι Άλμπα να επιλέγεται εν τέλει αντί του νεαρού Ισπανού (με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισσάου) άσου.

Δείτε την εμφάνιση του Ανσού Φάτι:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss