ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Έκανε το διπλό εμβόλιο και κόλλησε κορονοϊό χθες . Δεν τον κάλεσε κανείς από τον ΕΟΔΥ ! – magdasnews.gr

Η περίπτωση του Ν.Β., ο οποίος ασθενεί από κορονοϊό εδώ και δύο ημέρες, είναι από τις πιο σπάνιες που μπορεί να συμβεί σε κάποιον .

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο magdasnew.gr και τη Μάγδα Τσέγκου, ο Ν.Β. δημόσιος υπάλληλος στο επάγγελμα, βρέθηκε μετά από μαζική εξέταση που έκαναν με τους συναδέλφους τους στην υπηρεσία που εργάζεται, θετικός στον κορονοϊό.

Όπως λέει ο ίδιος, «Προχθές βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό, ενώ έχω κάνει το εμβόλιο στις25 Ιανουαρίου την πρώτη δόση και στις 19 Φεβρουαρίου, την δεύτερη δόση.»

Μου ανέφερε πως ήταν ανήσυχος από την εξέλιξη της υγείας του,  καθώς μίλησε με τέσσερις διαφορετικούς γιατρούς και του είπαν διαφορετικές εξηγήσεις ο καθένας.

« Oι τέσσερις γιατροί που μίλησα, για να δω τι θα μου πούνε, έχουν ο καθένας τη δική του άποψη. Ό ένας γιατρός,μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ αντισωμάτων, γιατί πρέπει να δούμε αν είναι τααντισώματα του εμβολίου αυτά που έχω τώτα. Ό άλλος γιατρός, μου είπε ότι κάτι λάθοςπρέπει να έχει γίνει με το τεστ. Ό τρίτος, μου είπε ότι δεν παίζει κανένα ρόλο και ο τέταρτοςείπε ναι, κολλάς, αλλά το περνάς πολύ απαλά και δεν υπάρχει μετάδοση.»« Με τον ΕΟΔΥ δεν έχω επικοινωνήσει, μόνο με γιατρό της υπηρεσίας μας. Και μου είπε νακαθίσω 10 μέρες καραντίνα και μετά να επικοινωνήσω πάλι, για να ξανά κάνω test. Εγώέκανα ένα τεστ και ήταν μοριακό. Εκανε και η σύζυγός μου και το παιδί μου καιπεριμένουμε να βγουν τ’ αποτελέσματα τους.

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή με οξυγόνο 99%, είμαι ασυμπτωματικός καιέκανα το τεστ γιατί είχαμε στο γραφείο μας ένα κρούσμα τη Δευτέρα το πρωί. Έτσι πήγαμεόλοι μαζί οι συνάδελφοι και κάναμε τεστ και το έκανα και εγώ. Εγώ, είμαι ο μοναδικός πουέχω εμβολιαστεί και βγήκα θετικός και όλοι οι υπόλοιποι, δεν έχουν κάνει το εμβόλιο καιείναι αρνητικοί.»

Και  έκλεισε λέγοντας, «Τώρα περιμένω με αγωνία να δω αν έχει κολλήσει το παιδί μου καιγυναίκα μου που δεν έχουν κανένα σύμπτωμα.»

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.