Ασφαλές Office 2021 Professional Plus Κλειδί με μόλις 24,25€. Εξοικονομήστε έως και 90%.

Με λίγα μόλις ευρώ, μπορείτε να αποκτήσετε μια γνήσια και lifetime έκδοση του Office 2021 Pro στο Autumn Sale της Godeal24. Κατεβάστε και ενεργοποιήστε το από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft για να εξασφαλίσετε μια αγορά χωρίς προβλήματα. Μια εφάπαξ αγορά που παρέχει ισόβια χρήση σας βοηθά να αποφύγετε τις ετήσιες συνδρομές. Το κλειδί για την ενεργοποίηση του Office 2021 Pro έχει κόστος μόλις 24,25€ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν υπολογιστή.

Η έκδοση για 5 υπολογιστές μπορεί να σας εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα αφού το κόστος στην περίπτωση αυτή είναι μόλις 13,05€ ανά υπολογιστή. Το Office 2021 Professional για 5 PC είναι ιδανικό για να το μοιραστείτε με φίλους ή την οικογένεια. Επιπλέον, το Office 2021 Home and Business για Mac κοστίζει μόνο 28,99€. Μείνετε μαζί μας όσο σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές που προορίζονται για εσάς, είτε τις χρειάζεστε για τον εαυτό σας, την οικογένειά σας ή την επιχείρησή σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να μεγιστοποιήσετε την αξία, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα ζωτικής σημασίας εργαλεία παραγωγικότητας που προσφέρει η σουίτα εφαρμογών του Microsoft Office.

Ας ξεκινήσουμε!

230912-720p-gd24-€.jpg

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα λειτουργικό κλειδί για την ενεργοποίηση των Windows 10!

Αποκτήστε το οικονομικό πακέτο σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού ” SGO62″)

Φυσικά θα είναι φθηνότερο να αγοράσετε περισσότερα πακέτα πολλαπλών κλειδιών!

Εκπτώσεις έως και 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού ” SGO50″)

>>> Αποκτήστε περισσότερα

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία είναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

Το πιο δημοφιλές σε λογισμικό εργαλείων – Ashampoo:

>>> Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  “Billing Information”.

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το “CWALLETCO” στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο “Continue”.

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο “Place Order”.

image.png

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ’ αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο “Choose payment methods”.

image.png

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Υποστήριξη Godeal24: service@godeal24.com

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss