Αυτός είναι ο λόγος που επισκέφθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο – magdasnews.gr


Μία επιθυμία ετών πραγματοποίησε ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης χθες το πρωί, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Πρόκειται για τη συνάντηση που έκανε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τηρώντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού. Όλοι βέβαια θα αναρωτιούνται για ποιο λόγο έγινε αυτή η συνάντηση και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστή τη συνάντησή του αυτή, τονίζοντας τον λόγο της επισκέψεώς του στον Αρχιεπίσκοπο.  Ο ίδιος στη λεζάντα των φωτογραφιών του, έγραψε: “Ευχαριστώ θερμά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για τις ευλογίες του και τις συμβουλές του”.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, έχει εκφράσει την επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν είναι αυτές και να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού. Ήθελε λοιπόν από τον Αρχιεπίσκοπο να ζητήσει τις συμβουλές του, να ακούσει τις προτάσεις του και βεβαίως να πάρει την ευχή του και την ευλογία του.Και η ευχή του είναι πιο σημαντική από όλα, καθώς τις τελευταίες ημέρες, έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές καθώς όπως γνωρίζετε, την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσίαζε ζωντανά στο studio, εξερράγη το αυτοκίνητο του στενού του συνεργάτη, Γιώργου Σφακιαννάκη.

Η ταραχή του σίγουρα ήταν μεγάλη και η ευχή του Αρχιεπισκόπου ήταν ότι πιο σημαντικό για εκείνον.

Πηγή

More Stories
Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!
%d bloggers like this: