Βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι από το 1926 – Τι έγραφε το σημείωμα

Eνώ έκανε κατάδυση στο Μίσιγκαν, η Τζένιφερ Ντόκερ βρήκε ένα θησαυρό. Ένα μικρό, πράσινο γυάλινο μπουκάλι με ένα κομμάτι χαρτί μέσα στο βυθό του ποταμού.

«Σκέφτηκα, “Μήνυμα σε μπουκάλι; Ωραίο!”», είπε στην Washington Post. Αμέσως κάλεσε έναν υπάλληλό της, που εργάζεται επίσης σε τοπικό μουσείο τοπικής ιστορίας.

«Ο Ρομπ έβγαλε τον χαλασμένο φελλό με σουγιά από το μπουκάλι, άδειασε το νερό και έβγαλε προσεκτικά το σημείωμα. Ήταν βρεγμένο οπότε εξεπλάγημεν που διαβαζόταν ακόμη», λέει η 45χρονη.

Το σημείωμα έγραφε: «Μπορεί ο άνθρωπος που θα βρει αυτό το μπουκάλι να επιστρέψει το χαρτί στον Τζορτζ Μόροου, στην πόλη Cheboygan του Μίσιγκαν, και να πει πού το βρέθηκε;». Η ημερομηνία έγραφε «Νοέμβριος 1926».Η Τζένιφερ Ντόκερ, ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας που διοργανώνει κρουαζιέρες τουριστών και επισκέψεις σε ναυάγια, αποφάσισε να δημοσιεύσει τα περί μπουκαλιού στην σελίδα της εταιρίας στο Facebook με την ελπίδα να βρει κάποιον, που θα γνωρίζει τον Τζορτζ.

Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτηση έγινε viral μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις και άλλα τόσα σχόλια. Τελικά, μια άγνωστη γυναίκα βρήκε τρόπο να έρθει σε επαφή με την κόρη του Τζορτζ, Μισέλ Πριμό, την οποία εντόπισε μέσω της νεκρολογίας του.Όπως αποδείχθηκε, ο Τζορτζ είχε στείλει το μήνυμα την ημέρα των γενεθλίων του, όταν έγινε 18 ετών. «Ήταν πολύ συναισθηματικός. Μπορώ να φανταστώ να κάνει κάτι τέτοιο. Όταν ήμασταν παιδιά και πηγαίναμε για κάμπινγκ, θυμάμαι να έχει βάλει ξανά σημείωμα και μετά να το πετάει στη λίμνη», είπε.

Σύμφωνα με την κόρη του, ο Τζον πέθανε το 1995 λόγω των προβλημάτων που προκαλεί η γεροντική άνοια.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki!

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.