Γυμναστική: Η Εύα Χριστοδούλου υποψήφια στις εκλογές της ΕΓΟ με τον Νίκο Προβιά


Την υποψηφιότητά της στις ερχόμενες αρχαιρεσίες της ΕΓΟ, στο πλευρό του Νίκου Προβιά που θα διεκδικήσει την προεδρία, ανακοίνωσε η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, Εύα Χριστοδούλου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όπως εξήγησε είναι έτοιμη να δουλέψει από άλλο πόστο ώστε να βοηθήσει το αγαπημένο της άθλημα και αυτό καλείται να το κάνει ούσα στο πλευρό του Νίκου Προβιά.

Η Εύα Χριστοδούλου τόνισε:«Η γυμναστική μπήκε στην ζωή μου από την παιδική ηλικία και έχω περάσει από όλες τις βαθμίδες και τα επίπεδα της Ρυθμικής στην Ελλάδα. Έχω νιώσει τις δυσκολίες όπως και όλοι οι συναθλητές μου και τώρα ως τεχνικός προσπαθώ με το δικό μου τρόπο να κάνω τα πράγματα καλύτερα για όλους μας. Είμαι έτοιμη να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να δουλέψω για την Γυμναστική δίπλα στο Νίκο Προβιά, τον άνθρωπο που έχει ένα μακρόπνοο και αποτελεσματικό σχεδιασμό με προτεραιότητα και έμφαση στο μικρό παιδί, το ερασιτεχνικό σωματείο, και φυσικά την επαναφορά της Εθνικής ομάδας μας στο δρόμο των επιτυχιών. Συνεχίζουμε ενωμένοι με όραμα και πρόγραμμα γιατί εμείς «είμαστε η γυμναστική»».

Πηγή

More Stories
Reuters: Η Huawei βρίσκεται σε συζητήσεις για πώληση της Honor
%d bloggers like this: