Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid19 στην Π.Ε. Κέρκυρας

 

 

 

Σε μια ακόμα δράση πρόληψης από τον Covid19 προβαίνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες των Ιονίων Νήσων.

Σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, από τις 09:00 το πρωί έως και τις 14:00 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid19 στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Κέρκυρας (Παλιά Νομαρχία, οδός Σαμάρα 13).

Τα δωρεάν rapid tests αφορούν όλους τους πολίτες και δεν απαιτείται ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν στον δειγματοληπτικό έλεγχο έχοντας απλώς μαζί τους την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

Όπως υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Ζορμπάς, η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στους δειγματοληπτικούς ελέγχους για Covid19 είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, στην προσπάθεια που καταβάλει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον έλεγχο της πανδημίας και την προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

Πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss