Δημήτρης Ουγγαρέζος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 «Δεν χάλασε η σχέση μου με τη Φαίη και τον Γιώργο»

Ένα από τα  πρόσωπα των τελευταίων ημερών!  Ο ταλαντούχος Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1  και στην εκπομπή «Άρωμα Ζωής» που παρουσιάζει κάθε Κυριακή η Σπυριδούλα Τριάντου 15.00 με 16.00 για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως « Θέλω να εξελίσσομαι, δουλεύουμε για να ζούμε με το μέτρο που χρειάζεται.  Θέλω να εξελιχθώ και αν δεν μπορώ να κάνω αλλά  πράγματα, θα αλλάξω τον εαυτό μου στα ίδια. Ότι μου ανατεθεί θα το δώ από άλλη σκοπιά» αποκάλυψε

Σε  ότι αφορά τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τους τηλεοπτικούς καυγάδες, ξεκαθαρίζει ότι «Δεν είχαμε καμιά μεγάλη κόντρα φέτος. Έχουμε θάρρος και σεβασμό  ανάμεσά μας, δεν τίθεται θέμα να τσακωθούμε στον αέρα, αν έχουμε κάτ θα το κάνουμε  σε ιδιωτικό πλαίσιο. Από την άλλη έχουμε το  θάρρος να διαφωνήσουμε στον αέρα  και να γυρίσει το μάτι. Ούτε  χάλασε η σχέση μου, ούτε  σταμάτησα να τους αγαπώ και να τους σέβομαι» τονίζει στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος  τιμά το κανάλι  που βρίσκεται λέγοντας πως « Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι πως  πρέπει να είμαι σωστός στο συμβόλαιο και σε έναν  σταθμό που 7 χρόνια μου προσφέρει το ψωμί μου και να πληρώνω τους λογαριασμούς μου.  Και δεν το λέω δακρύβρεχτα  είναι γεγονός. Σημασία έχει πως  μέχρι τις  9 Ιουλίου θα δίνω τον καλύτερο μου  εαυτό μου για το Πρωινό  και τον ΑΝΤ1, οτιδήποτε άλλο θα ειπωθεί στην ώρα του» ολοκληρώνει!

πηγή: www.parapolitika.gr


Καθε Κυριακή 15.00 με 16.00 στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.