Latest Posts

Δώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα» (vid)

- Advertisement -

Για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς επίσης και για τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη στη Δανάη Μπάρκα και είπε πολλά για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Κιμούλη, αφού ήταν και εκείνη μεταξύ των ηθοποιών που συμμετείχαν στην παράσταση Closer, για την οποία έκανε τις καταγγελίες η Ζέτα Δούκα.

«Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη»

«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Διότι είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του…

Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει».

«Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα μεγάλο πόνο και ένα τεράστιο γιατί».

Η Ζέτα Δούκα καλεί τα θύματα να μιλήσουν: «Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μη φοβάσαι»

Η Ζέτα Δούκα ήταν η πρώτη ηθοποιός που βρήκε τη δύναμη να καταγγείλλει όσα βάραιναν την ψυχή της ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για τη σκοτεινή πλευρά του ελληνικού θεάτρου. Παίρνοντας δύναμη από τη θαρραλέα εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση, η Δούκα ήταν εκείνη που άνοιξε πρώτη το στόμα της για να ακολουθήσουν δεκάδες, ή εκατοντάδες καταγγελίες από συναδέλφους της και μάλιστα πολύ πιο σοβαρές.

Πριν από λίγες μέρες, η ηθοποιός έγραψε ένα ποστ στο instagram όπου αναφέρεται στη στιγμή που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοικτά στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, για το συναίσθημα που ένιωθε πριν και μετά την εξομολόγησή της, στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες και τους άντρες που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά.

Το ποστ της Ζέτας Δούκα

«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά.

Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ, ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουζε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου. Δε θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφάλειας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή.

Κι έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Μη φοβάσαι» έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Πηγή: thetoc.gr 
 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.