Επίσκεψη μαθητών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Θεατρικά δρώμενα και διαδραστικά παιχνίδια στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, όπου μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, ενημερώθηκαν για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής.   

Πρόκειται για Πρόγραμμα που υλοποιεί ο ΟΚΑΑ, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τους διατροφικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν.

Η αρχή έγινε με μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, όπου στο πλαίσιο και του Προγράμματος «Αθλοδιακοπές» που υλοποιεί ο Δήμος, τα παιδιά επισκέφθηκαν την Αγορά του Καταναλωτή, που λειτουργεί εντός της Λαχαναγοράς του Ρέντη και στην συνέχεια, στο Αμφιθέατρο του Οργανισμού διατροφολόγος- συνεργάτης του Δήμου και στελέχη του ΟΚΑΑ, τους ανέπτυξαν μέσω θεατρικών δρώμενων και διαδραστικών παιχνιδιών, τα οφέλη της υγιεινής διατροφής, η οποία πρέπει να είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, κρέας και ψάρι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ, κ. Απόστολος Αποστολάκος, μιλώντας στους μαθητές και τους δασκάλους τους, έκανε γνωστό ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει και θα εμπλουτίσει τις δράσεις που προάγουν την εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα υγιεινής διατροφής, σε συνεργασία με φορείς της εκπαίδευσης και της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki!

Chrisa Sarantopoulou

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.